Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedés a strandon, de hogyan?

Ismerkedés a strandon, de hogyan?

Figyelt kérdés

Példának okáért: van egy strand (Duna; Balaton; élményfürdő), van egy (vagy több) helyes és normális csaj, aki/k/ látszólag egyedül vagy a családjaikkal vannak. Nem tudom, hogy hívjam fel magamra a figyelmet, hogyan közeledjek, egyáltalán hogyan ismerkedjek velük, vagy hogy egyáltalán hogyan tudnánk szóba keveredni? Főleg, ha esetleg a kiszemelt is félénk, mint én.

A testem nem a legjobb és legszebb, egy kicsit el vagyok hízva, de azért nem tartozom a kövér kategóriába. HELP!

2012. júl. 30. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:
nem a strandot javaslom ha félénk vagy ;)
2012. júl. 30. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
vigyél neki egy lángost :) azt mindenki szereti :)
2012. júl. 30. 00:16
 3/7 anonim ***** válasza:
aztán a lángos után, a pofád lángol XDDD menj oda, és BESZÉLGESS vele. Jobb ötletünk nincs :D
2012. júl. 30. 00:28
 4/7 ezvan:D válasza:
V labdázzatok a vízbe és véletlen arra megy a laszti aztán elkezdesz vele dumalni v a kaja standhoz egyszerre mentek és akk kezdessz el vele dumálni... Vagy nem tom :D
2012. júl. 30. 01:48
 5/7 anonim válasza:
Ordas módra vonyits,4kézláb rázd le magadról a vizet,pisáld le kutya módra a törölközőjét-majd ha fuldoklik mentsd meg...és egyáltalán aki rajtad kivül közelit azt űzd el a megjelölt törölköző mellől...pl-ez feltűnő,tán.
2012. aug. 1. 00:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha véletlen lecsúszik a gatyesz a közelébe az feltűnő és vicces lehet :D
2012. aug. 1. 00:41
 7/7 anonim válasza:
Találtam egy rövid összefoglalást a megszólításokról, szerintem vesztenivalód nincs, ha kipróbálod (a lényeg szerintem itt is az, hogy ne érdekeljen, hogy 1. bárki néz 2. mit fog szólni a csaj, még ha vissza is utasít. A töketlen, félénk pasikat jobban lenézik, mint aki oda mer menni aztán ha nem jön össze, ránt egyet a vállán és folytatódik az élete.) [link]
2012. aug. 2. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!