Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám azt kiprodukálni hogy ne csak szemezzen velem hanem oda is jojjon hozzam a pasi? negatív komisok kíméljenek 15/L
Kiprodukálni - fuck yeah, gyik.
Szerintem leginkább úgy, kimondod a nevét, plusz a "gyere ide" kulcsmondatot.
Sehogy.
Ha szeretnél vele kommunikálni, csekedj Te! Kérdezz meg tőle valami semlegeset, és elegyedjetek beszélgetésbe. Utána pedig szabad a pálya neki.
Perspeciel én edzek, ugyhogy a lángosok nem érdekelnek:)
De ha vagy annyira bevállalós, és megkérdezed nincs e kedve labdázni, vagy naptejjel bekenni a hátad! Hidd el akármelyik csaj megkért eddig ezekre elmentem, és mindig jól éreztem magam függetlenül attól hogy tetszett vagy sem!
Ez mindkettő olyan, hogy utána ott marad veled a srác ha szimpatizál, és elkéri az elérhetőséged! Beszélgetés közben neked is le fog esni hogy érdekel-e ő még téged ;)
19/F
Szorongass a kezedbe egy napolajat!
Ezzel kiprodukálod,hogy bekenje a hátadat! XD
a mutatóujjaddal csalogasd ide egy félénk mosollyal az arcodon, vagy ha nem jön be nyújtsd ki rá a nyelved xD
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!