Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek miert ez a pasi típus az etalon?
Figyelt kérdés
Azt mondjatok, hogy nektek nem a nyálas fiùk kellenek, nem a szépfiùk. De akkor miert ezeket a kèpeket kuldozgetitek egymásnak folyton?
2012. jún. 23. 12:13
1/24 guido válasza:
Álmodozni azért még nekik is kell xD
21/F
2/24 A kérdező kommentje:
A csordaszellem mondatja azt veletek, hogy csak ez a tipus a jò tìpus? Miert nem johet màr szòba a David Hasselhoff tipus?
2012. jún. 23. 12:16
4/24 guido válasza:
Mert David Hasselhoff hogy néz ki mint egy rossz b*zi xD
5/24 A kérdező kommentje:
Én sem tudom, valami szìnèsz. De csak ehhez hasonlo pasikat làtok lassan màr csajokkal mászkàlni.
2012. jún. 23. 12:22
6/24 A kérdező kommentje:
Ha ő annak néz ki, akkor a belinkelt sokkal inkàbb meegebb tìpus.
2012. jún. 23. 12:23
7/24 anonim válasza:
Azért mert ez egy jó képű fiú!
De számomra ő nem etalon, csak egy jó képű fiú.
Nekem nincs olyan hogy etalon, tetszik aki tetszik.Lehet hogy vékony, lehet hogy izmos, lehet hogy csúnya de mégis van benne valami.
8/24 guido válasza:
Mert a lányok szereti a nyálas Metroszexuális pasikat. Mert azok jobban megértik őket... xD
9/24 anonim válasza:
a kiskamasz lányok szeretik a nyálas fiúkat, ahogy megérnek a nők, az érett pasik tetszenek nekik, kielégítő a válasz?
10/24 anonim válasza:
fú, hát ő nagyon nem
nem csúnya, de nem férfias
ez egy gyerek
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!