Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek miert ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek miert ez a pasi típus az etalon?

Figyelt kérdés

[link]

Azt mondjatok, hogy nektek nem a nyálas fiùk kellenek, nem a szépfiùk. De akkor miert ezeket a kèpeket kuldozgetitek egymásnak folyton?

2012. jún. 23. 12:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, szerintem nagyon nőies arca van. (Az rúzs a száján?)

David Hasselhoff? Mármint ő? Ő férfias? Ő jobb? NEM!

[link]

Nekem személy szerint az erős tealakatú fiúk jönnek be, akiknek van hajuk is, szakálluk, vagy borstájuk, és heteroszexuális kisugárzásuk van. vannak hetero pasis képek is, de azok kopaszok. Az meg (szerintem) még rosszabb is. Csalódott is vagyok, hogy olyan fotókat nem igazán lehet találni, azért ilyenek küldözgetünk, mert 80-90%-ban ilyen van.

2012. jún. 23. 12:33
 12/24 anonim ***** válasza:
10%
Azért mert most ez a fazon a menő, minden magára valamit adó kisgyerek így néz ki... az, hogy sokkal nagyobb önbizalma van egy olyan srácnak aki tudja magáról, hogy divatos és oda mer menni a lányokhoz is sokat segít ám... míg a többiek itt lógnak neten és azt kérdezgetik miért csak ez jön be a csajoknak, addig ezek a srácok csajoznak...
2012. jún. 23. 12:50
 13/24 anonim ***** válasza:

Nekem nem kéne, utálom a kék szemű pasikat.

[link] Ő tetszik, pedig rohadtul fiatal hozzám.

És Őt se rúgnám le magamról:

[link]

(privát emberek képeit is linkelhetném, de nem akarok visszaélni vele...)

2012. jún. 23. 13:11
 14/24 A kérdező kommentje:
Mi a bajod a kopaszokkal? Jason Statham es Telly Savalas is kopasz, de azerintem elegge ferfiasak es sok no oda van, volt ertuk.
2012. jún. 23. 13:15
 15/24 anonim ***** válasza:

nekem olyan kell aki

magas

helyes

szőke

kékszemű

vizi sportol

okos

vicces

aki szeret

:)

szerintem valamelyik északi orszàgban élnek ilyen srácok. XD

2012. jún. 23. 13:17
 16/24 A kérdező kommentje:
13ad. Az elso akit belinkeltel a baratok koztbol, az a tipikus nyalasfiu kategoria. Ugyanaz majdnem amit en linkeltem. A masodik kep az mar inkabb hasonlit egy ferfihoz, az sarmos pasas es nem metroszexualis kisfiu.
2012. jún. 23. 13:18
 17/24 A kérdező kommentje:
15 os tipikus lany vagy, aki a brad pitt tipusu szoke hercegekre gerjed es nem az igazi ferfiakra. Inkabb meg sem szolaltak volna
2012. jún. 23. 13:20
 18/24 anonim ***** válasza:

nem azt mondtam, hogy a kopaszok nem férfiasak, azok. És biztos, hogy Jason Statham jó pasi, csak nekem nem kell.

Csak azt akartam mondani, hogy ha választanom kéne egy kopasz és egy kisfiús srác között, azt választanám, amelyiknek van haja.

És sajnos csak ez a választék a nők számára készült erotikus képek kategóriájában: kopaszok, és kisfiúk. A többi ritkaságszámba megy :(

2012. jún. 23. 13:23
 19/24 A kérdező kommentje:
Vin Diesel is kopasz vagy a baratok koztbol a szoke zoltan, megis jo pasik.
2012. jún. 23. 13:26
 20/24 anonim ***** válasza:
De én egyszerűen viszolygok a kopasz férfiaktól, nekem mindegy kit hozol fel példának.
2012. jún. 23. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!