Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek miert ez a pasi típus az etalon?
Azt mondjatok, hogy nektek nem a nyálas fiùk kellenek, nem a szépfiùk. De akkor miert ezeket a kèpeket kuldozgetitek egymásnak folyton?
Hát, nem tudom, szerintem nagyon nőies arca van. (Az rúzs a száján?)
David Hasselhoff? Mármint ő? Ő férfias? Ő jobb? NEM!
Nekem személy szerint az erős tealakatú fiúk jönnek be, akiknek van hajuk is, szakálluk, vagy borstájuk, és heteroszexuális kisugárzásuk van. vannak hetero pasis képek is, de azok kopaszok. Az meg (szerintem) még rosszabb is. Csalódott is vagyok, hogy olyan fotókat nem igazán lehet találni, azért ilyenek küldözgetünk, mert 80-90%-ban ilyen van.
nekem olyan kell aki
magas
helyes
szőke
kékszemű
vizi sportol
okos
vicces
aki szeret
:)
szerintem valamelyik északi orszàgban élnek ilyen srácok. XD
nem azt mondtam, hogy a kopaszok nem férfiasak, azok. És biztos, hogy Jason Statham jó pasi, csak nekem nem kell.
Csak azt akartam mondani, hogy ha választanom kéne egy kopasz és egy kisfiús srác között, azt választanám, amelyiknek van haja.
És sajnos csak ez a választék a nők számára készült erotikus képek kategóriájában: kopaszok, és kisfiúk. A többi ritkaságszámba megy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!