Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki el tudja fogadni, hogy egy pasi a jövőre gondolva nem szórja a pénzt?
Havi 200e-t teszek félre. Ez persze azzal jár, hogy szerényebben élek az átlagnál. Tömegközlekedek autó helyett, nem járok drága ruhákban, stb...
Van olyan lány aki ezt elfogadja, netalán hasonlóan gondolkodik?
Miért van az az érzésem, hogy a nők egyszerűen nem gondolnak a jövőre, és inkább olyan pasikat választanak, aki drága autókra, ruhákra, utazásokra szórják el a pénzüket?
34 /F
Ha havi 200-at teszel félre, nem élhetsz olyan szerényen...
De amúgy én ilyen vagyok. Mindketten diákok vagyunk, így a havi bevételünk sokszor az éhenhaláshoz is kevés, mégis igyekszünk spórolni, és amikor tudunk, kisebb összegeket félre tenni. Ja, és annyira nem járunk méregdrága ruhákban, hogy mindkettőnknek jelenleg egy váltás ruhája van :S Na, mi szerényebben élünk az átlagnál.
.Hellrider.:
Az IT szakmában dolgozom Budapesten.
aki havi 200-at félre tud tenni, az bármilyen nőt megkaphat
mondjuk a nő egy idő után elkezdi majd rágni a fülét, hogy ne félre tegye azt a pénzt, hanem legalább egy részét rá költse
a nők nem szeretik a smucig palikat
19:48:
Családi házra gyűjtök. A későbbiekben jól jön majd a pénz a vállalkozásomba. Ha egyszer lennének gyerekek, azokat majd taníttatni kell (nem bízom az állami oktatásban), stb...
Ha pár éve már megspórolsz havi 200-at, akkor már egész nagy vagyonod lehet félretéve, viszont lassan megöregszel, valljuk be, az átlag életkort tekintve életed felét már elhagytad, akkor meg mihez kezdesz vele? Meddig akarsz spórolni? Mire?
Erre mondják, hogy a pénz nem boldogít.
Elverni nem kell, de cél nélkül takarékoskodni is legalább annyira hülyeség, mint a fogadhoz verni a garast, sz@rrágónak lenni, b@szni a fillért.
Átlag feletti keresetből az átlagnál szerényebben élni nettó hülyeség. Az autót mondjuk megértem, nem létkérdés, meg a márkás ruhák sem vonzanak, de az értelmetlen, céltalan, parttalan fillérbaszás roppant taszító szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!