Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan lány, aki el tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki el tudja fogadni, hogy egy pasi a jövőre gondolva nem szórja a pénzt?

Figyelt kérdés

Havi 200e-t teszek félre. Ez persze azzal jár, hogy szerényebben élek az átlagnál. Tömegközlekedek autó helyett, nem járok drága ruhákban, stb...

Van olyan lány aki ezt elfogadja, netalán hasonlóan gondolkodik?

Miért van az az érzésem, hogy a nők egyszerűen nem gondolnak a jövőre, és inkább olyan pasikat választanak, aki drága autókra, ruhákra, utazásokra szórják el a pénzüket?

34 /F

2012. jún. 21. 19:38
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

19:51:

Nem tapasztalom azt, hogy bármilyen nőt megkaphatok. Nem járkálok "Havi 200-at teszek félre" táblával a nyakamban. Semmilyen módon nem látszik rajtam. Ha tippelni kéne, szerintem sokan azt mondanák a szerény öltözködésem miatt, hogy csóró vagyok.

2012. jún. 21. 19:56
 12/27 anonim ***** válasza:
Hát 34 évesen már ideje lenne gyerekeket nemzeni, ha még látni akarod őket felnőni... az unokáidat már úgysem fogod sétáltatni, pláne, ha a gyerekeid is ilyen későn vállalnak majd saját maguk gyerekeket.
2012. jún. 21. 19:58
 13/27 anonim ***** válasza:

Most offolok, bocs. A pénz "félretétele" nem más, mint annak a megölése. Képzeljétek el, hogy van egy forrás, ami alatt növények nőnek. A forrásból szépen jut mindegyiknek. Az első levelére rengeteg ráfolyik, ő abból egy kicsit eltesz magának, a többit továbbengedi az alatta lévőknek.

Most képzeljétek el azt, hogy a legfelső növény elkezdi az összes vizet magának elvezetni azért, hogy ha szárazság lesz, életben maradhasson. Mindeközben az alatta lévők kiszáradnak.

Az embereknél is ugyanez a helyzet, csak annyi a különbség, hogy az alacsonyabb rétegek megélhetése mindaddig, amíg teljes egészében nem helyettesíthető robotokkal, létkérdés(!) a magasabb osztályúak számára, hiszen azok, akik magas fizetést kapnak, nem lennének képesek a saját igényeiket (élelmiszer, műszaki cikkek, ipari termékek, szolgáltatások) maguknak előállítani. Ha azonban maguknak teszik el a pénzt, előbb-utóbb elérik, hogy az alacsonyabb keresetűek a rossz fizetésük miatt egyre kevesebbet vásároljanak. Ha ez megtörténik, akkor csökken a kereslet, csökken a bevétel, embereket kell kirúgni. Mivel nem a magasabb fizetésűeket fogják elküldeni először, ezért tovább romlik az emberek anyagi helyzete, tovább rombolják a gazdasági állapotokat.

Ezzel szemben, ha a pénz folyamatosan mozgásban van, befektetéseket csinál, akkor bár a tőke közvetlenül nincs a tulajdonában, nem porosodik egy számlán, vagy a vitrinben, embereknek ad munkalehetőséget, és később akár nagyobb haszonnal is jár.

Úgyhogy én nem vagyok a "spórolás" híve. Akkor inkább befektetek. Államkötvény, részvények, akinek van havi 200-a arra, hogy félretegye, az ilyenben már gondolkodhat. Persze arra is kell figyelni, amire szinte senki sem szokott, hogy ne legyen szar az üzlet, és tényleg hozzáértők kezeljék a befektetéseket. Például nem veszünk 40 milliós szervert egy olyan programnak, ami teljes terheltségen sem kínoz meg egy notebookot sem. Csak azért, hogy legyen.

Egy ilyen sztorit hallottam egyszer, hogy azért nem akarták megvenni a szervert, mert drága. Holott nem is volt rá szükség, mert volt kapacitás. Csak a vezetők nem értettek hozzá...

2012. jún. 21. 20:02
 14/27 A kérdező kommentje:
20:02: Nekem sem a párnám alatt van, hanem befektetési jegyekben.
2012. jún. 21. 20:04
 15/27 anonim ***** válasza:
Szóval te igazából a leendő gyerekeid jövőjére gondolsz. Tök jó, de élni mikor fogsz, hogy csinálhass is egyet-kettőt? Szórakozni legalább jársz néha, vagy a buszról néztél ki valakit? Ha nagyon beszűkíted az élettered hol fogod megtalálni a leendő gyerekeid anyját, akinek szintén beszűkült élettere van?
2012. jún. 21. 20:05
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy én semennyit nem teszek félre (mert nincs miből) és mégis tömegközlekedéssel járok és nincsenek drága ruháim.

Igaz, most vettem 10 évre egy bikinit 15 rugóért...mintha a fogamat húzták volna!

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy szeretek csóró lenni. És igenis, egy nő szereti, ha kényeztetik, törődnek vele. És ez az anyagiakban is megnyilvánul.

Itt persze nem arról van szó, hogy havi szinten lepd meg a nődet egy 40 rugós fuxxal. (bár van, aki elvárja) Hanem arról, hogy ne sajnáld tőle azt a pár ezer forintot, ha látod, hogy boldoggá teszi.

Nekem pl nagyon jólesett, amikor a volt barátom csak úgy meglepett egy új klaviatúrával. Sokat panaszkodtam a régire, mert állandóan beragadt. Figyelmes volt, észrevette, és vett nekem egy újat.

Vagy az is jólesett, amikor egy fáradt nap után mentünk hazafelé, és előállt az ötlettel, hogy menjünk el egy hangulatos kis étterembe, és akkor nem kell nekünk főzni.

Ilyen dolgok...

Szóval az ultra sóher pasi biztos, hogy senkinek nem lesz a fehér lovon érkező herceg.

24/n

2012. jún. 21. 20:07
 17/27 A kérdező kommentje:

19:49:

Ezt én is így gondolom. :) Jó hogy léteznek még hasonló gondolkodásű emberek :)

2012. jún. 21. 20:08
 18/27 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Azért azzal jobb, ha megbarátkozol, hogy ha barátnőt akarsz, akkor rangsort kell felállítani. Vagy a csaj, vagy a pénz. Persze azért van egy határ, de erre számítanod kell.

Annyi előnyöd van, hogy a csaj, akivel esetleg összejössz, nem feltétlenül tudja, hogy te nem vagy egy túlzottan csóró típus. Szóval kifoghatsz egy olyat, aki önállóan tud gondolkodni, és kezelni a saját pénzét, nem szorul a tiedre.

2012. jún. 21. 20:12
 19/27 anonim ***** válasza:

"Átlag feletti keresetből az átlagnál szerényebben élni nettó hülyeség."

Már miért lenne hülyeség? Ő lehet pár év múlva már otthon ülhet, saját vállalkozással, azzal töltheti az idejét, amit ő magának megálmodott, azért mert a céljaiért képes lemondani dolgokról. Míg más élete végéig dolgozik ott ahol épp tud, és a sok felesleges dolog miatt sehová nem jut. Soha nem lesz nyugodt élete, mert mondjuk nem tud házat venni, fizetheti a hitelt, vagy az albérletet, vagy mert épp kényszerből kell olyan helyen dolgozni, ahol nem szeret, de nem rak félre, mert azzal a címszóval hogy, "ennyi öröme hadd legyen már az életbe" minden olyan dologra elkölti, ami egyébként nem fontos. És talán ha az emberek a tárgyak helyett a kapcsolataikban keresnék a boldogságot sokkal jobban éreznék magukat.

Persze, azért nem azt mondom, hogy minden fillért félre kell tenni, de ez még mindig jobb, mintha mindet elköltené :)

2012. jún. 21. 20:22
 20/27 A kérdező kommentje:

20:12

Jó lenne, ha csak olyan csajok rohangálnának az utcán akik képesek önállóan gondolkodni és saját pénzből megélni, de mennyivel kényelmesebb munka nélkül folyamatosan másoktól ajándékokat kapni...

A költekezéshez hamar hozzá lehet szokni. Egy kis ez - egy kis az... Aztán ha nagyobb kiadásra lenne szükség, jön a sírás meg a hitelek.

2012. jún. 21. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!