Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Bővebben lent

Figyelt kérdés

17 éves leszek de még nem volt barátom nem csókolóztam. de vágyok rá h legyen. nem szeretek buliba menni, inkább olyan víszahúzódó típus vagyok. egy normálís barátot szeretnék de hogyan?

am ez ciki ha nemvolt még barátom?

2012. jún. 21. 02:23
 1/6 anonim ***** válasza:
nem ciki, de én nem tudom neked megmondani, hogyan. ehhez előbb egy fiú is kell :)) fontos, hogy maradj önmagad :D
2012. jún. 21. 02:36
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

menj le egy szórakozóhelyre, próbálj táncolni, ha nem akar közel menni hozzád senki, akkor van egy rossz hírem:

ronda vagy.

egyébként meg össze fogsz jönni valakivel. majd. valamikor.

és nem, nem ciki.

2012. jún. 21. 02:38
 3/6 anonim ***** válasza:

előttem szóló: ez marha kedves volt.....

kérdezőnek: sztem nem ciki,mindenkinek eljön az ideje.de én sem tudok mit mondani hogy hol ismerkedj,de az egyetlen szóba jöhető hely az az iskola,próbálkozz ott. :)

2012. jún. 21. 02:43
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a NORMÁLIS válaszokat
2012. jún. 21. 03:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem ciki. A Lényeg, hogy ne változz meg csak azért, hogy felszedj valakit, és csak akkor járj valakivel, ha tényleg szereted.Jó tudni, hogy vannak még nem "abulizásazéletem" jellegű lányok is. Lehet, hogy nem tetszik a helyzeted, és megértem, de a döntéshelyzetekben sokkal nehezebb. Nekem például tetszik egy fiú, de nem merek szólni neki róla. Na ez tényleg nagyon rossz... Bővebben itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Sok sikert!

Ja, még valami: az ismerkedős helyszín is olyan legyen, ahol jól érzed magad (ott könnyebb hozzád hasonló fiút megismerni).

2012. jún. 21. 20:03
 6/6 DeadlyMuffin válasza:
Honda fűnyíró eladó!
2012. jún. 23. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!