Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Bővebben lent
17 éves leszek de még nem volt barátom nem csókolóztam. de vágyok rá h legyen. nem szeretek buliba menni, inkább olyan víszahúzódó típus vagyok. egy normálís barátot szeretnék de hogyan?
am ez ciki ha nemvolt még barátom?
menj le egy szórakozóhelyre, próbálj táncolni, ha nem akar közel menni hozzád senki, akkor van egy rossz hírem:
ronda vagy.
egyébként meg össze fogsz jönni valakivel. majd. valamikor.
és nem, nem ciki.
előttem szóló: ez marha kedves volt.....
kérdezőnek: sztem nem ciki,mindenkinek eljön az ideje.de én sem tudok mit mondani hogy hol ismerkedj,de az egyetlen szóba jöhető hely az az iskola,próbálkozz ott. :)
Nem, egyáltalán nem ciki. A Lényeg, hogy ne változz meg csak azért, hogy felszedj valakit, és csak akkor járj valakivel, ha tényleg szereted.Jó tudni, hogy vannak még nem "abulizásazéletem" jellegű lányok is. Lehet, hogy nem tetszik a helyzeted, és megértem, de a döntéshelyzetekben sokkal nehezebb. Nekem például tetszik egy fiú, de nem merek szólni neki róla. Na ez tényleg nagyon rossz... Bővebben itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Sok sikert!
Ja, még valami: az ismerkedős helyszín is olyan legyen, ahol jól érzed magad (ott könnyebb hozzád hasonló fiút megismerni).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!