Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem megy ilyen nehezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem megy ilyen nehezen az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Volt 1-2 lány aki tetszett és hiába hívtam el őket h találkozzunk, egyik se akart, vagy megmondta hogy nem, vagy azt mondta h nem ér rá. Egyikkel randiztam csak és egyetlen egyszer. Volt akin úgy vettem észere hogy jó az első benyomása rólam, valamiért mégsem akart tőlem semmit.

Legutolsó lánnyal eleinte nagyon jól eldumáltam, el is hívtam valahova h találkozzunk de utolsó pillanatban lemondta. Később még beszélgettünk, voltak pozitív jelek de ma ott tartunk h szinte beszélni se lehet vele és nem láttam 2 hónapja. Ez a legrosszabb mert szeretem és valószínűleg már soha nem fogom látni, de minden nap gondolok rá :S

Egyik haveromnak velem ellentétben nagyon jól megy.

Előző barátnője szinte őt szedte fel, neki csak igent kellett mondani és 2-3 évig jártak.

A nemrég mondja hogy megismerkedett egy lánnyal házibuliba és akár smárolni is tudott volna vele de kihagyta. A napokban ezzel a lánnyal már smároltak és kézen fogva mentek.

Ő laza 2 hónap alatt talál barátnőt, én meg hónapokig szenvedek és egy randiig se jutok el :S

2012. júl. 29. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Én perpill nem is csajozok már, úgy vagyok vele, ha lesz egy olyan nő, aki látja bennem a pasit, és megtetszik, akkor megprobálom vele. De itt még lány-fiú barátságot se lehet kialakitani. Legalábbis nekem, mert az is csak olyan "használjuk ki a másikat" a nő részéről.
2012. júl. 29. 14:22
 2/10 anonim ***** válasza:
nyugi öreg nekem se megy jobban hidd el..de ezt tartsd észben "utolsókból lesznek az elsők"!
2012. júl. 29. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
csak neked
2012. júl. 29. 14:39
 4/10 anonim válasza:

Az idő elfeledteti veled egyszer ezt a lányt, ha már beszélni sem tudtok nincs értelme ezen rágódni.

Majd találsz jobbat !

2012. júl. 29. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem megy, mert jó fiú vagyok és az nem kell a lányoknak, legyél rossz az a nyerő.
2012. júl. 29. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Még szép. Az se számít ha jóképű vagy az se ha pénzes vagy =) elhiheted. Vagy bejössz vagy megcsókolhatod a seggük likát.
2012. júl. 29. 16:05
 7/10 anonim válasza:
megnyugodhatsz,az életben semmi se megy simán,főleg a csajozás nem,max az olyanoknak akik pénzesek,híresek,stb
2012. júl. 31. 19:16
 8/10 A kérdező kommentje:

Az említett haverom nem gazdag és nem is híres.

Én se vagyok gazdag de talán valamennyivel többet keresek mint ő vagyis inkább több munkám van.

2012. júl. 31. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is nehéz-MERT ÉN LEFOSOM A PICSÁKAT:)
2012. aug. 1. 00:46
 10/10 anonim válasza:
A tapasztalatom azt mondja, hogy a csajok addig végig hárítani fognak (pláne a jó nők), amíg nem érzik a vonzalmat. Szóval mielőtt elhívod _randira_ (szerintem ez már önmagában pánik), előbb jól fel kell építeni a vonzalmát és a bizalmát. El kell érni nála, hogy ő akarjon megszerezni, úgy mint a szinte pua haverodnál. Sokszor a testbeszéden és az eszkaláción múlik minden, figyelj erre... ja és ne lássa a csaj, hogy _nagyon_ akarod a dolgot. Legközelebb kérd meg, legyen a winged és úgy szedjétek fel a csajokat! :)
2012. aug. 3. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!