Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem megy ilyen nehezen az ismerkedés?
Volt 1-2 lány aki tetszett és hiába hívtam el őket h találkozzunk, egyik se akart, vagy megmondta hogy nem, vagy azt mondta h nem ér rá. Egyikkel randiztam csak és egyetlen egyszer. Volt akin úgy vettem észere hogy jó az első benyomása rólam, valamiért mégsem akart tőlem semmit.
Legutolsó lánnyal eleinte nagyon jól eldumáltam, el is hívtam valahova h találkozzunk de utolsó pillanatban lemondta. Később még beszélgettünk, voltak pozitív jelek de ma ott tartunk h szinte beszélni se lehet vele és nem láttam 2 hónapja. Ez a legrosszabb mert szeretem és valószínűleg már soha nem fogom látni, de minden nap gondolok rá :S
Egyik haveromnak velem ellentétben nagyon jól megy.
Előző barátnője szinte őt szedte fel, neki csak igent kellett mondani és 2-3 évig jártak.
A nemrég mondja hogy megismerkedett egy lánnyal házibuliba és akár smárolni is tudott volna vele de kihagyta. A napokban ezzel a lánnyal már smároltak és kézen fogva mentek.
Ő laza 2 hónap alatt talál barátnőt, én meg hónapokig szenvedek és egy randiig se jutok el :S
Az idő elfeledteti veled egyszer ezt a lányt, ha már beszélni sem tudtok nincs értelme ezen rágódni.
Majd találsz jobbat !
Az említett haverom nem gazdag és nem is híres.
Én se vagyok gazdag de talán valamennyivel többet keresek mint ő vagyis inkább több munkám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!