Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen test a strandon? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen test a strandon? (kép)

Figyelt kérdés

A barátnőm nem mer kijönni velem a strandra,mert kövér. És nagyon zavarja. szerintetek lenne aki beszólna neki ? Nagyon kitűnne a tömegből ?

[link]

2012. júl. 26. 19:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ember voltál te már strandon? Vannak ott széjjel folyó nyugdíjasok is, a barátnőd nem tűnne ki egyáltalán.
2012. júl. 26. 19:11
 2/17 anonim ***** válasza:
11%
ez valóban nagyon ciki, válts barátnőt
 3/17 anonim ***** válasza:
81%

Nincs mit szépíteni, kövér.

Az, hogy lenne-e aki beszólna, az aktuális strandközönségtől függ, de nem vettem észre, hogy erre hajlamosak lennének az emberek.

De ha zavarja, hogy kövér, akkor miért nem próbál lefogyni?

4/17 ASOT ***** válasza:
50%

háttőőő..most őszinte leszek de ne sértődj meg!

nem egy szépség, és ő ezt biztos cikinek tzartja. otthon édes kettesben persze más, mert ott nem látják, de nem hinném h beszólnának neki max páran akik bunkóbbak mosolyognának rajta...

ha zavarja a kinézete, akkor basszus menjen vagy vidd el sportolni edzeni!

2012. júl. 26. 19:12
 5/17 anonim ***** válasza:
Jaja, elveszne közöttük!
 6/17 anonim válasza:
53%
Szerintem a mai fiatalok lehet, hogy megnéznék és vannak f@szfejek akik beszólnának. Ha barátnődet zavarja, bátorítsd vagy ha nem megy akkor találjatok ki v.mi más programot.
 7/17 anonim ***** válasza:
71%

Baromság. Én sportosan vékony, egyben nőies alkatú vagyok. De biztos nem foglalkoznék vele, hogy emiatt ne menjek strandra, ha olyan alkatú is lennék. :) Menjen nyugodtan, ott a sok hájas pasi is.

A strand nem modellverseny, nem arról szól! Érezzétek jól magatokat. :)

2012. júl. 26. 19:15
 8/17 anonim ***** válasza:
71%

Tudod, ma már annyira sok túlsúlyos mászkál sajnos az utcákon, hogy már csak egy-egy igazán nagy test tűnik ki a tömegből... Ha a párod ízlésesen öltözik fel, nem feltétlen apró bikiniben mutogatja magát, felvesz egy laza strandkendőt, hogy ne érezze feszélyezve magát, szerintem semmi gond nem lehet. Semmi baj nincs azzal, ha az ember nem tökéletes, attól még elvegyülhet a tömegben. Az a baj, amikor nincs tisztában az adottságaival, és nevetségessé teszi magát mondjuk egy félig topless fürdőruhában.

Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok vékony!!!

2012. júl. 26. 19:17
 9/17 anonim ***** válasza:
ez még bőven belefér, nekem legalábbis
2012. júl. 26. 19:22
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavarja, miért nem fogyózik? Ha fogyózik, mit foglalkozik másokkal?
2012. júl. 26. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!