Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen test a strandon? (kép)
A barátnőm nem mer kijönni velem a strandra,mert kövér. És nagyon zavarja. szerintetek lenne aki beszólna neki ? Nagyon kitűnne a tömegből ?
Szerintem az emberek nem azért járnak a strandra, hogy beszólogassanak másoknak ! Egyrészes fürdőruha, egy strandkendő a derekára, és ámen !
Aztán meg sport, sport, sport .... akarat kell hozzá , ha nincs eü problémája, hogy fogyjon ! Szerintem meg ebben támogasd, hogy ha zavar, ok, de teszel érte édesem, hogy megváltozz ? nem, hát akkor teszünk együtt ... tudom ezt könnyű mondani, de én pont az ellenkezőjével szenvedtem , mert egy csontkollekció voltam .... és járok kondizni, azóta odafigyelek mit eszek és tudtam hízni , feszes a seggem, a combom stb hajrá !
Ha nagyon zavarja, miért nem fogy le? Neked talán tetszik?
Amúgy hogy a tökömbe dugod meg?
Szerintem se izgassa magát rajta. Annyiféle ember van egy strandon hogy tényleg nem feltűnő. Ez nem a Miami Beach.
Meg egyébként is, nehogy már emiatt ne menjen. Érezze jól magát.
Egyedül ami okot adhat beszólásra, ha tényleg olyan ruhát vesz fel ami nem előnyös ahogy már többen is írták, én nem szoktam másképp nézni az utcán a nagyon kövérekre és vagy a rondább emberekre sem, egyedül akkor ha mondjuk egy kövér csaj felvesz egy feszülős pólót amiből az egész hasa hája kilóg. Tudni kell hogy mi áll jól és mi nem, mik az adottságok, én se kapok fel egy izompólót átlagos testalkatű férfi vagyok nem állna jól nekem. Ellenben egy laza ing tökéletes, kicsit vállasabbnak is tűnök benne. Ennyi. :) Barátnődnek egy bővebb egybe részes ruhát ajánlanék nem azért nem rejtegetnie kéne magát, hanem azért mert az jól állna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!