Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Létezik olyan, hogy elmegyek...

Létezik olyan, hogy elmegyek tetoválóshoz, de nem a tetoválóművész varrja fel nekem a mintát?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy nagyon kicsi mintát amit a párom varrna fel nekem,viszont nem tudom,hogy engednék-e,hogy a párom belekontárkodjon :D (valószínűleg off,tudom) Esetleg,ha több összeget fizetnék,szerintetek? Aki esetleg tetovál,kérem írjon!

2019. máj. 19. 16:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Mint tetováló nem ajánlanám....hacsak nem hallgattok az illetőre 100%ban.

Az emberek bőre nagyon nem olyan mint a papír. A mélység, a tű által bezárt szög, a bőr feszítése mind fontos. És aķkor még nem is beszéltünk azokról a részekről ahol baromi nehéz bármit is csinálni. Pl tarkó az olyan hogy az egyik részén ugyanaz a tű szép vékony vonalat húz, oszt két centivel feljebb meg batárvastagot.

Ha olyan a bőre, hogy meglepetés zsír van alatta, akkor van olyan hogy csak úgy random szétfut a tinta.

Vagy egy jó kis stirás bőrbe egynletes vonalat húzni...

Annak is van oka hogy a tetováló inasok első körben jó sok narancsot varrnak, mert hozzá kell szokni a géphez, ha a csuklód izmai nem elég erősek akkor nagyon nem olyan lesz mint a toll. A tetováló gépek olyanok mint az autók, mind picit máshogy működik, megvannak azok a kis trükkök amit a gazdája tud csak. Meg hát ha az illető nem egy ilyen ezer éves rozoga ladával tolja, az ilyen killer bee jellegű történeteket (porche, ferrari) nem olyan szívesen adják ki a kezükből...mert drága és nincs neki másik.

Egy másik tetováló

2019. máj. 21. 10:22
 12/12 X0r4h ***** válasza:

Mi ebben a ráció? Azt értem hogy a szeretted csinálná, de biztos hogy ezt nézegetnéd életed végéig? Mert rohadtul nem lesz szép a végeredmény!

Inkább fordítva kéne. A párod rajzol valamit és a profi felvarrja. Sok ilyen gyermekrajz került már fel szülőre.

2020. ápr. 18. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!