Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha egy nagyon jó tetoválóművés...

Ha egy nagyon jó tetoválóművész felajánlaná hogy tetovál rátok olyat ami ő akar, belemennétek?

Figyelt kérdés
Tehát egy tényleg nagyon nagyon tehetséges művész, garantálná hogy olyat tetovál rátok ami illik hozzátok, oda ahova szeretnétek, de csak azután nézhetitek meg mi az mikor már kész van, belemennétek?
2016. okt. 3. 06:30
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
dehogyis. honnan tudná, hogy mi illik hozzám? azért azt a tetkót egész életen át a testemen kell majd viselnem, kicsit felelősségteljesebben járnék el.
2016. okt. 3. 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy ki az, és mennyire illik hozzám a stílusa. Bár egy Müllner Csaba mindegy mit varrna rám.
2016. okt. 3. 09:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, de vannak sokan akik belemennének.
2016. okt. 3. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:

"garantálná hogy olyat tetovál rátok ami illik hozzátok"

Ha az adott tetováló személyes ismerősöm lenne, tehát valóban feltételezhetném, hogy hozzám illőt tervez, és ismerném a munkáit, hogy bejön a stílusa, akkor belemennék.

Random tetováló esetén nem, mert ránézésre nem tudná megmondani, mi illik hozzám, bármilyen nagy művész is.

2016. okt. 3. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem, mert az én izlésemet egy első pár alkalomból nem fogja tudni é~és az ÉN BŐRŐM, ÉN HORDOM EGY ÉLETRE nem pedig ő...

Gyakoroljon disznó bőrön. Ismim is úgy csinálta s szerintem ha belekezdek akkor én is, hiába hívnak tehetséges művésznek.

23-N

2016. okt. 3. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Abszolúthe nem.

Még ha olyan gyönyörűen is tetovál, hogy majd' megszólal a tetoválása - akkor sem tudhatja, hogy mi illik hozzám.

Nem ismer engem, fogalma sincs arról, ki vagyok, mi vagyok, és lehet, hogy ő gondol egyet, miszerint: "Ez nagyon illik hozzád", aztán én megnézem, és nem azért, mert kekeckedni akarok, hanem mert tényleg úgy van - nem illik hozzám... hát naná, hogy utána még én kérnék tőle pénzt, hogy leszedessem...

Persze, hogy nem mennék bele ilyen labilis dologba. Előbb látni akarom azt, amit rám akar varrni, s ha úgy látom, igen, ez tényleg illik hozzám - akkor jöhet a tetkó.

2016. okt. 7. 21:00
 7/7 Orfeus ***** válasza:
Én hülye voltam és vállaltam, azon agyalok mivel kéne takarni :D
2016. okt. 31. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!