Ha egy nagyon jó tetoválóművész felajánlaná hogy tetovál rátok olyat ami ő akar, belemennétek?
"garantálná hogy olyat tetovál rátok ami illik hozzátok"
Ha az adott tetováló személyes ismerősöm lenne, tehát valóban feltételezhetném, hogy hozzám illőt tervez, és ismerném a munkáit, hogy bejön a stílusa, akkor belemennék.
Random tetováló esetén nem, mert ránézésre nem tudná megmondani, mi illik hozzám, bármilyen nagy művész is.
Nem, mert az én izlésemet egy első pár alkalomból nem fogja tudni é~és az ÉN BŐRŐM, ÉN HORDOM EGY ÉLETRE nem pedig ő...
Gyakoroljon disznó bőrön. Ismim is úgy csinálta s szerintem ha belekezdek akkor én is, hiába hívnak tehetséges művésznek.
23-N
Abszolúthe nem.
Még ha olyan gyönyörűen is tetovál, hogy majd' megszólal a tetoválása - akkor sem tudhatja, hogy mi illik hozzám.
Nem ismer engem, fogalma sincs arról, ki vagyok, mi vagyok, és lehet, hogy ő gondol egyet, miszerint: "Ez nagyon illik hozzád", aztán én megnézem, és nem azért, mert kekeckedni akarok, hanem mert tényleg úgy van - nem illik hozzám... hát naná, hogy utána még én kérnék tőle pénzt, hogy leszedessem...
Persze, hogy nem mennék bele ilyen labilis dologba. Előbb látni akarom azt, amit rám akar varrni, s ha úgy látom, igen, ez tényleg illik hozzám - akkor jöhet a tetkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!