Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen élmémy/érzés, ha van...

Milyen élmémy/érzés, ha van rajtad tetkó?

Figyelt kérdés

Szerintem nem mindennapi dolgon agyalok..vagynemtudom

Amikor van tetkotok, az olyan mintha pl leborotvalnad a labad es ugy mennel el pl meloba, tehat semmilyen? Vagy azer komolyabb,nem?

Olyan, mintha ott sem lenne? Vagy milyen?

Annyi ember mondja hogy majd varrat stb, nekem meg ilyenkor fura erzesem van..azon agyalgatok h milyen furcsa h 18 evig.nemvolt semmi a borodon, mostmar vam, es orokre ottva es huha.

Szerintem tulparazom..lehet nemis olyan nagy dolog, aztan varratnek es rajonnek h tenyleg nem..a fajdalomtol nemfelek, az a legkevesebb nekem. Igazabol jolenne latnom magamon valamit, viszont nemtudom, hogy tetszene e a vegeredmeny, vagy maga az hogy ott van.🤣

Mert pl a hegek..orokre ottvannak de nemerdekelnek..a tetko is ilyen?

Koszi ha elolvastad, bocsi az ekezetek miatt, a lassu iras miatt folyton elfelejtem mitakakarokxd pacsi

18f

2019. máj. 19. 08:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%

ilyen:

-mi van a tarkódon?

-mi?? hol???

-a tarkódon, ott...

-miiiiAaaaaazAAAZAZAZ SZEDD LE RÓLAMMMMMmMMM *sikít és csapkod*

-jaa neeem, a tetkód...

-a mi? jaaaaaaaa!!!!

2019. máj. 27. 17:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Ertem, tetszett neked egy minta, de hogy jott az hogy a nagy langba magadra is varratod??
2019. máj. 28. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!