Milyen érzés annak akinek fáj a tetoválás mihez tudná hasonlítani az érzést?
Hát nekem 17 évesen volt az első tetoválásom aztán lett több is. Bizonyos helyeken,érzékenyebb pontokon sokkal jobban fáj mint máshol. A belső alkaromra volt az első és kb olyan mint mikor vért vesznek tőled az a tűszúrás csak nem kitartó és benned marad a tű hanem nagyon sokszor hozzáér a bőrődhöz és egy idő után már elzsibbadsz. Fájni fáj de ki lehet bírni nem vészes.
Egyébként a satírozástól sokan megijednek mert ott sok tűt tesznek fel és azzal színeznek..stb de nekem személy szerint az volt a legkellemesebb része. Szóval ez egyéni kinek mi a tűrőképessége de a lényeg hogy ne félj. Lehet kérni ott is pihenőidőt hogy ha szeretnél. Inkább az utána való kenegetés ami rosszabb míg be nem gyógyul.
Legjobban a tetoválás közbeni fájdalomhoz hasonlít.
.
Tőled függ, ha akarod kéjérzetté is válhat.
Mindenkinek más a fájdalomtűrő képessége, meg persze attól is függ hogy melyik testrészre varrnak.
Nekem a csuklómon van, annyian mondták hogy ott fájdalmas mert vékony a bőr. Hát igazából megse éreztem. Kicsivel több mint félóra volt csak. Inkább csikis, bizsergő érzés volt, egyszer kétszer éreztem pici szúrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!