Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek ez szomorú idézet?...

Szerintetek ez szomorú idézet? Bennetek milyen érzést kelt?

Figyelt kérdés

Az alábbi idézetet szeretném spanyolul magamra tetováltatni: Ha azért sírsz, mert lement a Nap, a könnyeid miatt nem fogod látni a csillagokat! Azért spanyolul, mert nagyon közel áll hozzám a nyelv hangzása, és majd szeretném is tanulni. Csak azért írtam ezt le, mert tudom, hogy sokaknak nem tetszik ha valaki idegennyelven tetováltat.:)

A kérdés meg az, hogy bennetek milyen érzést kelt a mondat? Egyik ismerősöm próbált erről azért lebeszélni, mert szerinte a szomorúság jut majd erről eszembe. Én nem így érzem. Nekem inkább motiváció és tapasztalat ez, hogy nehéz időszakok után sem szabad túlságosan befelé fordulni, mert a fájdalmunk miatt nem vesszük észre a szép dolgokat. Tulajdonképpen azt is jelenti, hogy minden rosszban van valami jó, hisz ahhoz, hogy meglássuk a csillagokat, először le kell mennie a Napnak. És hiába ment le, ha nem kesergünk miatta, talán még szebben is lehet részünk. Szóval én ezt motivációként fogom fel.

Persze mindenképp megcsináltatom, nem mások véleménye alapján döntöm el, csak kíváncsiságból teszem ki a kérdést, hogy a többség is úgy látja-e mint az ismerősöm. Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!

2017. dec. 1. 20:15
 1/4 anonim válasza:
ertelmetlen zagyvasgot kelt bennem ez a mondat.
2017. dec. 1. 20:17
 2/4 Metionin ***** válasza:
Szerintem nagyon nagyon giccses, nem sokban marad el a kedvenc giccsmondatomtól (ami nem öl meg az megerősít). Amúgy meg a lényeg hogy te mit gondolsz, ha téged inkább az optimista irányba terel, akkor ennyi, szerintem mindenki foglalkozzon a saját bőrével, ha valakinek nem jön be akkor ne nézze. Egy random idegen meg úgysem fogja érteni, persze kivétel ha épp tud spanyolul.
2017. dec. 1. 21:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Közhely.
2017. dec. 2. 09:56
 4/4 anonim válasza:
Nekem tetszik az idézet, de a döntés a tied.
2017. dec. 3. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!