Milyen élmémy/érzés, ha van rajtad tetkó?
Szerintem nem mindennapi dolgon agyalok..vagynemtudom
Amikor van tetkotok, az olyan mintha pl leborotvalnad a labad es ugy mennel el pl meloba, tehat semmilyen? Vagy azer komolyabb,nem?
Olyan, mintha ott sem lenne? Vagy milyen?
Annyi ember mondja hogy majd varrat stb, nekem meg ilyenkor fura erzesem van..azon agyalgatok h milyen furcsa h 18 evig.nemvolt semmi a borodon, mostmar vam, es orokre ottva es huha.
Szerintem tulparazom..lehet nemis olyan nagy dolog, aztan varratnek es rajonnek h tenyleg nem..a fajdalomtol nemfelek, az a legkevesebb nekem. Igazabol jolenne latnom magamon valamit, viszont nemtudom, hogy tetszene e a vegeredmeny, vagy maga az hogy ott van.🤣
Mert pl a hegek..orokre ottvannak de nemerdekelnek..a tetko is ilyen?
Koszi ha elolvastad, bocsi az ekezetek miatt, a lassu iras miatt folyton elfelejtem mitakakarokxd pacsi
18f
Az előzönek kell igazat adnom. Ha nem vagy benne biztos akkr ne varras. Egyébkent. Nekem jelenleg egy van . Amit 17 évesen csináltattam meg. De mar 13 évesen is akartam XD. Na de nem is ez a lényeg. Én egy pillanatra se voltam bizonytalan hogy fog-e tetszeni vagy hogy akarom-e. Most 18 vagyok. Mivel megigértem hogy érettsegi utánig nem varratok. Nyáron megyek megint. Most nyáron 3 at meg szeretnék csináltatni. És egyáltalan nem vagyok bizonytalan. Csakhát ithol nem annyira örülnek neki. Dehat ez van... Azon a 3 on kivül egyebkent még legalább 5 öt akarok a jövőben.(ez a 8 is mar 3-4 éve el van tervezve Xd) Tehat nekem lesz egy pár😂. Egyébkent semmi különös érzés nincs abban ha van tetkód. Jó érzés ránézni meg jó érzéssel tölt el hogy ott van. De nem fura érzés. Tehat ha arra is gondoltal fizikálisan nem érzed azt hogy ott van XD . De egyebkent beleépül a minden napjaidba. Én neha meg is felejtkezek róla. Aztán amikor meglátom jó érzéssel tölt el.
18/F
3as, enis most erettsegiztem es ugyanigy voltamxd
De azt csinaltam h pinteresten nezegettem ea raraktam bezoomolva a kezemre, es am tetszett
De egy bokkeno van -> sokfele tetszik, es donteni se tudnek
Ha rám hallgatsz, olyat választasz ami jelent is számodra valamit. Az ízlésűnk folyamatosan változik, ha csak tetszésből varratsz egy mintát lehet 5-10 év múlva már nem fog annyira tetszeni, viszont ha van jelentése akkor fontos marad. Nekem jelenleg 2 van, mindkettőt nagyon szeretem, fontosak nekem. Egyébként semmi különös érzés nincs benne, hogy van, csupán jó ránézni, eszembe jut miért csináltattam... Egyébként sokszor megfeledkezem róluk, a részemé váltak, biztos vagyok benne, hogy még lesz egy jó pár.
L
Beismerem én is úgy indultam hogy húúú fontos lelki szimbolika kell bele. Aztán mivel az a tetkó jól el lett baxva és egy valag pénz volt nagyjából esztétikus formába hozni úgy vagyok vele hogy inkább legyen egy szép tetkóm amit azért varrattam mert tetszett, mint egy bűn ronda ami jelent valamit, van olyan tetkóm aminek nincs jelentése, egyszerűen megláttam a mintát és azonnal beleszerettem mintha a művész előttem feltalálta volna a szeletelt kenyeret. Ezt a tetoválást jobban szeretem mint a szentimentálisat (bár így rendbehozva azt is kezdem megszeretni).
Amikor új egy tetkó folyton nézegetem, ha eltakarja a ruha akkor úgy nem foglalkozom vele, de pl fürdés előtt/után szeretem a tükörben nézegetni őket, főleg mert azóta sokkal jobban érzem magam rövidnadrágban hogy a combomon vannak minták, eddig nem szerettem a rövidnacit mert kicsit vastag a combom de így a tetkók elvonják róla a figyelmet. Ha meg úgy öltözöm hogy látszik magabiztosabb vagyok, olyan "mindenki lássa milyen szupi mintáim vannak" érzés :D
Nézd egy friss tetoválás kb olyan mint egy plezúr, 3 hétig ápolni kell, kellemetlen, viszket, érzékeny, stb.
Egy gyógyult tetoválás kb olyan mint egy anyajegy, beleépül a testképedbe. Ehhez kell, illjen hozzád, a testrészhez, a személyiségedhez, életmódodhoz.
A mély jelentés meg meg relatív...mi van ha 10 év múlva utálod az illetőt? Mi van ha ránézel a halott akárki nevére és elszomorodsz? Vagy ha az adott gondolattal már nem tudsz azonosulni? 10 év múlva a cuki kisgyerek egy undorító jellemtelen fenőtté nő fel totál leválik a családról?
Szóval szerintem a legmélyebb jelentésű tetoválást is meg lehet bánni, és van hogy egy csak egyszerűen szép minta egy életen át tetszeni fog...
Ezen kívül nem minden kép működik mint tetoválás. Pusztán a bőr alatti izmok mozgása, alakja miatt, vagy a vonalak típusa, hiánya miatt. Esetleg a te bőrödben lesz borzalmas az a színkombináció.
Szóval nem gondolom hogy van ebben a kérdésben általános igazság, mindenkinek más működik, mindenki más szempontok alapján válszt. Kinek a pap, kinek a papné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!