Jogosan rugtak ki?
Egy óvodában dolgoztam egészen mostanáig óvóbácsiként. Mind 2 karom, nyakam, kézfejem ki van tetoválva. A vezetőséget nem érdekelte annyira, de most mégis kirugtak emiatt.
A sztori:
Eljött a melegebb idő és emiatt már 1 het lazábban öltöztem, rövidújjú póló..., a gyerekeknek nagyon tetszett a tetoválásom, elmeséltem nekik, hogy melyiket miért csináltattam, mi a jelentősége, milyen szerepet játszik az életemben, persze a kis 4-5 éves gyerekeket nem nagyon érdekelte a történetem, de csendben végig hallgatták, majd jött a nagy kérdésük, hogy kiszínezhetik-e a tetkóimat. Imádom a gyerekeket ezért természetesen megengedtem nekik, majd eljött a délután és jöttek a szülők és a gyerekek élménybeszámolót tartottak. A szülőknek egyáltalán nem tetszett, hogy én ilyet csinálok a gyerekeikkel és hát kirugadtak..😢 nagyon szeretnék vissza menni oda, a gyerekek nagyon szerettek engem, mindig hiányoltak, ha nem voltam pl betegség miatt. Az udvaron mindig játszottam velük stb...a szülők miért nem a gyerekek pozitív élményeit tartották szemelőtt?
Szerintetek van lehetőségem valahogy vissza kerülöm hozzájuk?
Perelhetsz, nyert ügyed van.
Visszavenni nem biztos hogy fognak, de egy kis kártérítés biztos jól jön
Úristen hogy lehet ilyen begyöpösödött valaki. Komolyan 2019-ben még az alapján ítélik meg valaki személyiségét, hogy ki van varrva vagy sem?
Nagyon sajnálom, hogy emiatt elküldtek, de biztos találsz olyan helyet ahol sokkal elfogadóbbak a szülők :)
Köszönöm a kedves válaszokat. Megpróbálok keresni másik intézményt. Perelni nem akarok, mert nem akarom, hogy az Óvodának fizetnie keljen, és emiatt neadj Isten a gyerekeknek valamiből hiányuk legyen. Én a gyerekek érdekeit tartom szem előtt.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat 1-2 válaszoló kivételével mindenkinek ment a zöld kéz.
A gyerekeknek az is érdekük, hogy ne rúghassák ki csak úgy ki az óvodapedógugsokat ilyesmiért.
Meg az is, hogy egy igazságos világba nőjenek bele.
Mindenképp játj utána, hogy mik a lehetőségeid.
#17 persze, mert a tetováltság és a drogozás karöltve járnak.
Pont az ilyen kockafejűek miatt lett oda a kérdező munkája, mint te vagy :)
Azért ez csak a sztori egyik oldala. Lehet inkább az a baj, hogy mi a tetkók története, amit elmeséltél az ovisoknak. Meg hogy kifestőnek használhattak a gyerekek. A testi kontaktus ilyen formája már lehet túl volt egy határon, nem? Óvodapedagógusként azért tartani kell egy bizonyos távolságot.
Persze ez csak pár lehetőség, de a teljes igazsághoz a többi jelenlévő véleménye is kellene, ami nem áll rendelkezésre.
Vagy jogos volt, vagy nem. Vond le a megfelelő következtetéseket és hasznosítsd a jövőben. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!