Pasiknak melyik testrészére legszexibb egy ízléses tetoválás a hölgyek szerint?
Figyelt kérdés
Gondolok itt ilyenre h hölgyeknek mi jön be jobban mondjuk nyakontetkó vagy teljes kar ? Vagy hason? Kinek mi? Igazából a következőt tervezem és nem tudom h hova kéne meg igazán még azt sem h mit de ha megvan a hova akkor jön utánna az is h mit! Bal alkarom már foglalt!2018. nov. 27. 17:11
1/6 anonim válasza:
Egész karon nagyon tetszik, nyakon már kevésbé, bár van akinek nagyon jól áll, de az már túl extrém számomra.
2/6 anonim válasza:
Karon nagyon tetszik, mellkason, kézfejen is, igazából férfiakon mindenhol tetszik csak az arcon nem.
3/6 anonim válasza:
Kar, hát. Mellkason legfeljebb akkor, ha értelme van, a random feliratok és "idefértel" minták nem jönnek be, ahogy az extrémebb helyek sem.
Páromnak mindkét felkarján van, ez így tetszik.
5/6 anonim válasza:
Én magam is elég extrém vagyok, úgyhogy nekem mindenhol tetszik, az a jó ha minél több van szerintem. Sőt, nekem még arcon is bejön, csak ne 6x9ine utánzat legyen, mert az taszító.
6/6 anonim válasza:
Legyen teste is, aki hordja.
Rengeteg igénytelen emberen ott van 100-600ezrs tetoválások de olyan tohonya testük van ...sokaknak.
Gerinc, lapocka-kar .
S ami a halálom: Nem összefüggő mintázatok.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!