Alapból elutasithatnak egy stewardess iskolába való jelentkezésnél ha van egy izléses kicsi tetoválásom?
Azzal tisztában vagyok hogy a kellemes és barátságos külső az alap, meg a 160 cm magas, jó alak, angol nyelvtudás stb, de nem igazán tiszta az nekem (sőt én személy szerint sehol nem olvastam azt hogy a tetoválás kizárt dolog lenne).
Tény, hogy látható helyen lenne (tarkón-ezt mondjuk fedi a haj úgyis, bár ha felkötve követelik a hajat akkor mindegy), illetve az hogy egy izléses, pici tetovált részről beszélünk (6 cm hosszú és 3 cm széles, lényegében egy absztrakt cica tetoválás vonalakkal ábrázolva).
Bár még nincs meg, de nagyon gondolkozom rajta, sőt, nyitott lennék akár máshova megcsináltatni ahol kevésbé látszik.
DE a kérdés alapból érdekel.
Vannak bizonyos munkahelyek, ahol a tetoválás (független attól hogy hány éves tapasztalatod van, vagy mekkora képzettség van a hátad mögött) kizáró ok, akár belső szabályzat miatt, vagy egyéni munkáltató által. Pl a bankok esetében a legkisebb látható tetoválás már kizárt, bármilyen aranyos, izléses vagy szép is legyen (mert vannak nagyon ronda tetoválások is, meg vannak nagyon szép, művészi jellegű tetoválások).
Nekem még nincs, a munka is egyenlőre szóbanforgó, sosem tudhatom mihez lesz kedvem dolgozni mig fiatal vagyok persze, és ezért nem zárom ki azt se hogy a közeljövőben ezt dolgozzam.
Persze, hangsúlyozom ez csak egy gondolat, ugyanúgy ahogy egyenlőre a tetoválás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!