Nem túl drága tetováló szalonok Budapesten?
Gondoltam, hogy lesz ilyen válasz, ezért már a kérdés alatt le akartam írni, de lusta voltam. Úgyhogy most pótlom.
Tisztában vagyok vele, hogy tartós dolog, és mind esztétikailag, mind a fertőzések elkerülése végett érdemes inkább többet költeni rá. Ezért is nem az ismerősömnek az ismerősének az ismerőse csinálja valami sufniban, hanem rendes szalonokra vagyok kíváncsi. Viszont abból egész sok van, és vannak nagyon drágák, meg közepesen drágák, esetleg egy-két olcsóbb is. Én a nem annyira drága helyekre lennék kíváncsi, ajánlásokat szeretnék hallani, mert nem sok helyet ismerek fejből. De egyébként nem vagyok tetkó szűz, 8 tetoválásom van, összesen két helyről. Az egyik az Invictus Tattoo, akikkel meg vagyok elégedve, szépen dolgoznak, viszont ha jól tudom, az egy drágább hely, és vannak annál olcsóbbak is. A másik egy ismerős volt, ő is szépen és sterilen dolgozik, meg olcsón is, de ezúttal egy nagyobb, részletesebb, realisztikusabb mintát szeretnék, azt meg nem merem rábízni.
Pont ezért, nem 5-10 ezer forinton múlna.
Inkább úgy kérdezem, hogy tudtok-e ajánlani az Invictusnál olcsóbb helyeket?
Inkább úgy mondanám, hogy mit kerülj:
-plázaüzletek
-olyan szalonok, amiknek sem honlapon, sem online más felületen (insta, fb, twitter..etc.) nincs fellelhető komolyabb munkásságuk
-minden, Demy King féle tetoválót, akik szétreklámozzák magukat, a minőség meg a kutya feneke alatt van.
Abban igazad van, hogy nem feltétlen a drága a legjobb.
De jelen esetben az Invictus remek hely. Magyar árakhoz képes közepes, nem drága, minőségben meg igenis ott vannak a toppon.
Most nem kezdem sorolni, hogy melyek azok, amik jók, mert estig itt ülnék. Nézegesd a munkásságukat, visszajelzéseket róla és utána válassz. Ne a pénzt nézd! - mellékesen jegyezve meg, a Magyar szalonok árai (még a legdrágábbak is) az európai szalonok áraihoz képest olcsók! Alapdíj 5-15 ezer körül van itthon, de sokan fix díjon dolgoznak és a naptáruk is rendesen tele van előre.
Ez az óradíj dolog nem teljesen tükrözi azt, hogy a végén mennyit fizetsz, hiszen minden tetoválónak más a tempója, lehet hogy az egyik helyen magasabb az óradíj, de gyorsabban is készül el a tetováló, mert a rutin meg az évek is számítanak - meg az is, hogy le akarja-e húzni a vendéget vagy sem.
A legjobb az szerintem, ha megvan a konkrét elképzelésed, kérj körülbelüli árajánlatot a mintádra, ezt megteheted több szimpatikus szalonnal/tetoválóval is, aztán a döntés a Tied.
Illetve ajánlom többek közt magunkat is, ha már írtam:
Black Angel Tattoo Zuglóban és Budaörsön is
Üdv,
Karina
Köszi a válaszokat. :)
Utolsó: Úristen, ezen gondolkodtam már mióta! Van egy ismerősöm, akivel már nem beszélünk, de régen, amikor a tetkókról beszélgettünk, mondta, hogy ő az övét Zuglóban csináltatta, és a szalon nevét is mondta, csak elfelejtettem. Arra emlékeztem, hogy valami Black. :D De hogy Black micsoda, azt elfelejtettem. Rátok gondoltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!