Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lányokon, nőkön hol mutat...

Lányokon, nőkön hol mutat jòl egy izléses tetoválás?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 22:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
csukló,boka
2013. máj. 25. 00:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Lábfej,lapocka.De nekem személy szerint bejönnek az olyanok is akiknek pl karjuk full tele van tetoválva.
2013. máj. 25. 00:40
 3/18 anonim válasza:
Csukló,has alatt,a bugyi vonala felett egy kicsivel..szerintem ott a legszebb :)
2013. máj. 25. 01:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Sztem bárhol lehet, csak ne legyen a tetoválás nagy. A lényeg sztem az, hogy ha valahova fel kell öltöznie az illetőnek elegánsan, akkor el tudja takarni, ne kelljen szégyenkeznie miatta.

Amúgy egy tetoválás sztem mindenhol szép (kivéve arcon:D), mert egy emléket őriz, személyes. Azokat a tetoválásokat utálom, amikor semmi emlék nem fűződik hozzá, hanem olyan "csak úgy" alapon tetováltatnak, mert hogy szép és menő - ez értelmetlen és mérhetetlen nagy baromság sztem..

L

2013. máj. 25. 09:05
 5/18 gabriell88 ***** válasza:
Nekem a két lapockám között van egy pici 7 cm-es, meg a bal alkaromon szintén egy hetes
2013. máj. 25. 11:07
 6/18 gabriell88 ***** válasza:
ez lemaradt:24/N és eddig dícsérték
2013. máj. 25. 11:07
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

szégyenkezni? egy tetoválás miatt?? apám, aki ez miatt szégyenkezik, az ne varrasson, semmit!!!

amúgy mindenhol szép tud lenni, ha ízlésesen van megcsinálva! Az egyetlen, ami NEKEM nem tetszik, az, ha CSAK a bicepsz/felkar részen van...

2013. máj. 25. 11:18
 8/18 anonim válasza:
Nekem a lábfejemen van idézet,(azt nagyon szeretem) és a derekamon, egy 5 cm-es nyuszi,de azt nagyon megbántam, pár héten belül megyek rátetováltatni,hogy eltűnjön. Plusz hátul a nyakamra szeretnék még szintén egy idézetet. Tanulság abból,ahogy én jártam. Csak olyat tetováltass magadra ami hozzád az életedhez kapcsolódik,mert különben pár éven belül 100% hogy megfogod bánni. :)
2013. máj. 25. 18:11
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

"Csak olyat tetováltass magadra ami hozzád az életedhez kapcsolódik,mert különben pár éven belül 100% hogy megfogod bánni. :)"

Pár éven belül mindenképpen meg fogod bánni. Ugyanis hamarosan ismét a patyolatbőr lesz a divat.

2013. máj. 29. 16:42
 10/18 anonim ***** válasza:
Aki a divat után megy, az megszívta. DE aki egy életre szeretne magára emléket/számára valamit jelentő tetkót csináltatni, azt pont nem fogja érdekelni, hogy pár év múlva mi lesz a divat. Miért jön mindenki a divattal, meg az öregedéssel, nem értem.
2013. máj. 31. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!