Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lányokon, nőkön hol mutat...

Lányokon, nőkön hol mutat jòl egy izléses tetoválás?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 22:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

"Miért jön mindenki a divattal, meg az öregedéssel, nem értem."

Talán azért, babám, mert akár elismered, akár nem, az irányítja az életedet, az ízlésedet. Tudom, te még azt hiszed, te különb vagy mindenki másnál, te egész más vagy, mint az átlag. Elárulom, nem vagy más.

Az öregedés pedig...ajjaj. Tudod, mindenki úgy kezdi, hogy az élet egy végeláthatatlan folyam, és ő egészen máshogy fogja csinálni, mint más. Aztán egyszer csak nyekken egyet a biológiai óra, és elkezd gyorsabban ketyegni, aztán tizenév múlva még gyorsabban, és a végén... De persze erről igazán kár papolni, mert úgysem hiszed el. Most még.

2013. jún. 1. 10:49
 12/18 anonim ***** válasza:
ezt a mondatomat arra értettem - babám -, hogy mindenki azzal jön, hogy a divat miatt fogod megbánni a tetoválásodat, és mikor öreg leszel, már nem lesz szép a tetoválás/meg fogod bánni. És én ezt tartom hülyeségnek. Divat a Beckham frizura, mégse volt sose, divat a neon szín, nekem mégsem tetszik, divat az ombre haj, amivel semmi gondom sincs, mégse lesz. Ha komolyan gondolom a tetoválást, akkor nem a divathoz mérem az elkészítés időpontját, vagy az ábrát. Az öregedés ezen része pedig tényleg nem izgat, te is ráncos öregember leszel, én is egy vénasszony. Nekem emlékek lesznek a bőrömön, neked semmi. A tetoválás nem divat. Vannak, akik divatból tetováltatnak, de a kettőt ne keverjük össze.
2013. jún. 1. 12:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem úgy tűnik, három-négy éve még senki se tetováltatott. Ez nekem azt súgja, hogy valami icipici köze azért mégiscsak van a divathoz. Nem úgy véled?
2013. jún. 2. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:
nem. Szerinted az a rengeteg tetováló 3-4 éve kezdte?? Abban igazad van, hogy pár éve jött divatba a kismadarak, "love", "forever young", "breathe", "only god can judge me", "hope", "faith", végtelen jel és társai tetkók, de ezen kívül több millióan tetováltatnak normális, számukra valamilyen értéket jelentő tetoválást. És amúgy is, miért zavar téged, hogy ki miért tetováltat? Ha megbánja, az ő baja, ha nem, az is az ő dolga. Ha normális helyre megy az ember, és a tetováló úgy látja, hogy az illető nem biztos a dolgában, vagy nem gondolja komolyan, nem csinálja meg a tetoválást. Ha pedig nem normális helyre megy, akkor magára vessen. Én legalábbis én így gondolom.
2013. jún. 2. 14:07
 15/18 anonim ***** válasza:
Igazad van, már amikor elküldtem a választ, már akkor rájöttem, hogy bizony több, mint három-négy év. De a lényeget tekintve talán mindegy is. Szóval nézd meg a szüleidet. Van rajtuk tetko? Ha nincs, biztos nem azért nincs, mert ne lett volna rá pénzük, hanem azért, mert az ő korukban nem volt divat. Ugyanis a hetvenes évek elején lecsengett a nagy tetkómánia. (Talán találsz is erről egy régi-régi dalt, ha jól emlékszem, Aradszky László énekelte.) Egyébként természetsen nem akarok senkit meggyőzni, csak tudod, az ember óhatatlanul is igyekszik megóvni a fiatalságot egy buta lépéstől. Persze hiába. Minket is próbáltak megóvni, mi sem hallgattunk a szóra. (Itt nem konkrétan a tetkóra gondolok.) Minden korosztálynak végig kell mennie a maga útján, átbucskázni ugyanazokon a buktatókon, mint az eődeik.
2013. jún. 3. 13:34
 16/18 gabriell88 ***** válasza:
Anno, mikor én kinéztem magamnak a tetoválásomat, egyáltalán nem volt divat! Sőt akinek volt már-már elítélték mert biztos rossz arcú vagy csak szimplán hülye amiért elcsúfítja a testét.Én is kaptam,hogy jaj sehova nem vesznek majd fel dolgozni,no meg a tudod te hogy fogsz kinézni mikor megöregszel? mondatokat.Elárulom,magasról tojtam rá,mert nem az ő testük és ez kellene elfogadni.Én sem szólok bele és én sem piszkálom a másikat, mert neked miért nincs.Ez mindenkinek a saját szíve joga eldönteni.Szerintem szép és igényes tetoválás nem hogy elcsúfítana, de szebbé teszi a testet.De ez az én véleményem.Igen vannak akik most tetko mániásak lettek, mert ez a divat, de személy szerint sértőnek vélem hozzászólásodat, miszerint mindenki a divat miatt csináltat tetoválást.Én nem egy emléket őrzök magamon.És lesz is még belőle,de nem azért mert divat,hanem azért mert nekem tetszik.évekkel később is kijelenthetem egyet sem bántam meg.
2013. jún. 3. 18:01
 17/18 anonim ***** válasza:
#15, most mellétrafáltál, édesapámnak is van tetoválása, évekkel ezelőtt csináltatta, és nem bánta meg. De ami fontosabb, RÁM bízza a döntést, hogy felnőtt, önálló emberként szeretnék-e tetoválást, vagy sem. Annyi mindent elrontunk az életünkben, miért kell kiragadni ezt az egyet? Főleg, hogy ez csak szerinted rossz döntés, szerintem nem.
2013. jún. 3. 21:21
 18/18 anonim ***** válasza:
A szüleid tetkóját úgy értettem, hogy fiatalkori tetkójuk nincs. De mindegy, nem akartam ekkora vihart kavarni. Természetesen szíved joga, mint mindenki másnak is. Én csak egy tanácso adtam, az meg általában magában hordozza a visszautasítás magvát is.
2013. jún. 4. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!