WestEnd tetováló szalonban érdemes tetováltatni?
Nagyon nem szimpi hely! Számomra az ideális tetováló szalon nyugis és csendes. És a westendben sokkal drágább is. Gondold el, miből fizetik ki az üzlethelyiség havi bérleti díját?
Vácon van a KriszInk Tattoo! Nagyon rendesek és olcsók. Vagyis kinek mi az olcsó. Nekem a csuklótetkóm (egy koncertlogó + a dátum) 8000 Ft 2 éve
Ha a belvárosban mennél, akkor ott a DarkArt, kb öt perc séta a westendtől, talán még annyi se, és garantáltan profik.
Nekem van ismerősöm, akinek készült ott tetoválása és nincs vele gond, de az is igaz, hogy apró, nem részletesen kidolgozott minta, azon sokat nem lehetett rontani. De sokkal több a negatív tapasztalat, mint a jó. Én nem kockáztatnék, mert a rossz hír nem véletlen.
Nyilván ott sem mindenki egyforma, biztos dolgozik ott olyan is, aki jobb, mint a többiek, de vaktában sajnos csak általánosítani lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!