Szerintetek hány évesen érdemes tetováltatni? Többi lent
A későbbiekben szeretnék majd tetoválást csináltatni de szerintetek hány éves kortól érdemes . Persze túl fiatalon nem ,de azért mennyi az a kor ?
És mikor öregszünk akkor is ott marad vagy ,,halványodik ,, kicsit a bőrön ?
Esetleg ti hogyan dontottétek el hogy akartok ? Irhattok sztorykat róla
Érdemes csináltatni?
Eddig egy idezetet a csuklómra és valamit a hátamra szeretnék varratni
Mit gondoltok?
Köszönöm a válaszokat !!!!
Amikor fejben elég érett vagy, és biztos vagy benne, hogy az adott mintát nem fogod megbánni. És ha kiskorú vagy, szülői engedély szükséges.
A tetoválás évek múltán halványul, a körvonalak nem lesznek annyira élesek, de persze ettől nem csúnyulnak el.
Engem már tini koromban is érdekeltek a tetoválások, de csak 21 éves fejjel határoztam el, hogy pontosan mit is szeretnék, és hova. Tavasszal fogom megcsináltatni.
"érdemes"
Úgy érezteted, mintha a tetováltságod magadon kívül bárki elvárása lenne.
Persze, van ilyen eset is, pl: amikor a törzs, vagy a banda befogadott és ekkor leszel teljes jogú tagja a társaságnak.
Nem tudom hány éves vagy, de ha már réges-rég megvan mit szeretnél akár 18 évesen is megcsináltathatod. Egyénfüggő hogy kinek mikor lesz olyan a gondolkodása, hogy biztos nem bánja meg később amit fiatalon magára varratott.
Ha jó minőségű festéket használnak (ami azért árban is kicsit több -de megéri ha szép munkát szeretnél egy életen át magadon viselni-) akkor csak kicsit halványodik majd el idősebb korodra.
Én kb. 10 évesen elhatároztam, hogy nekem ilyen kell (akkor láttam először igazi minőségi tetkót egyik rokonunkon) és 27 évesen csináltattam meg.
Szerintem a huszonéves kor ideális, akkorra már a legtöbb embernek kialakul a felnőtt személyisége és kevesebb valószínűséggel tetováltat olyasmit, amit később megbán, na meg olyankor már nem is növünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!