Mikor érdemes a házakra tetováltatni?
Szeretnék a hátamra tetováltatni egy nem kicsi motívumot. Ami válltól vállig ér. Csak nem tudom hogy melyik évszakban érdemes ezt megcsináltatnom. Télen jo lenne úgy gondolom mert akkor nem izzadok úgy mint nyáron.Valakinek valami tipp esetleg? Deltás hátam van így gondoltam jót mutatna egy tetoválás a hátamon. (Van már 2 tetoválásom) szóval tudom a kezelését stb. 20F.
Köszi a válaszokat.
Na látod errol beszélek. Sajnos nem tudod megtenni, mert édesanyám 12 éves koromban meghalt. 20 éves vagyok, közgazdásznak tanulok es ösztöndíjas vagyok.
Sajnos ezzel most megint elfektetted magadat a társadalmi ranglétrán.
Remelem szep lesz a tetovalasod, csak hidd el h meg fogod bánni, nem tudni mikor. De egy biztos, 70 éves idos holgyon nem annyira mutat jol a tetoválás az egesz hatan.
További szep napot!
Rendben kedves leendő közgazdász úr! Ha már szakmánál tartunk..Nekem meg 2 szakmám van és egy érettségim. Meg dolgozok a gumigyárban a kazános részlegen.3 műszakban. Köszi a fegyelmet barátom.
Neked is legyen szép napod meg szép életed csáó ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!