Hova érdemes menni tetováltatni?
Nem egy nagy mesterműről lenne szó, csak egy nagyjából 1,5 cm-es kicsi tetoválásról, és az is csak egy körvonal, semmi színes, semmi árnyékolás vagy ilyesmi.
Még nincs tetoválásom, ez lenne az első, és elképzelésem sincs, hova lenne érdemes menni.
Keresgélj a lakóhelyeden, nézd végig a szalonok portfólióját. Olyan művészt keress, akinek tetszenek a munkái, illetve sok hasonlót csinált, mint amit te is szeretnél magadnak, így biztos lehetsz benne, hogy profi lesz a kivitelezés.
Ne sajnáld az időt, bizony nem egy-két ember munkáját kell megnézni, de megéri. :)
Köszönöm :)
Amúgy azt kifelejtettem a kérdésből, hogy Budapest :)
A pénz nem minden, bár általában tény, hogy a nagyobb szalonok drágák.
Pesten bőven van választék, ha profikat keresel, akkor a régebbi szalonok között válogass. Ők általában azért nagyon megnézik, hogy kiket vesznek fel, hiszen fontos a róluk kialakult kép. :)
Én első tetoválásként meleg szívvel merem ajánlani az Invictust vagy a Dark Artot.
Illetve most még a Rooklet Ink ugrott be, ismerősnek hasonlóan picike tetoválást csinált ott nagyon igényesen a Sketchfield név alatt ténykedő srác.
Köszönöm a tippeket!! Megnézem őket!
Az Invictusra én is rátaláltam, és tetszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!