Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hova érdemes menni tetováltatni?

Hova érdemes menni tetováltatni?

Figyelt kérdés

Nem egy nagy mesterműről lenne szó, csak egy nagyjából 1,5 cm-es kicsi tetoválásról, és az is csak egy körvonal, semmi színes, semmi árnyékolás vagy ilyesmi.

Még nincs tetoválásom, ez lenne az első, és elképzelésem sincs, hova lenne érdemes menni.

2016. dec. 9. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Kutasd fel a legprofibbat! Nem baj, ha kis tetoválás, akkor is a profikra kell bízn: sterilizálás, pontosság, udvarias kiszolgálás.
2016. dec. 9. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Keresgélj a lakóhelyeden, nézd végig a szalonok portfólióját. Olyan művészt keress, akinek tetszenek a munkái, illetve sok hasonlót csinált, mint amit te is szeretnél magadnak, így biztos lehetsz benne, hogy profi lesz a kivitelezés.

Ne sajnáld az időt, bizony nem egy-két ember munkáját kell megnézni, de megéri. :)

2016. dec. 9. 22:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Amúgy azt kifelejtettem a kérdésből, hogy Budapest :)

2016. dec. 10. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ritkán mondok ilyet de ilyen tetkóval nyilván nem kötelező a legelitebb tetkóshoz menni de azért sokkal alább ne add. Olyat keress akinek nagyon jó a vonalvezetése, jók a munkakörülmények és csinál hasonló stílusú tetkókat.
2016. dec. 11. 17:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem sajnálom rá a pénzt, akármennyit kifizetek érte, csak jó legyen, viszont még az lenne a kérdésem, hogy a drágább általában tényleg jobb is? Mert szívesen választom azt, aki dupla annyiért dolgozik, de akkor az tuti a jó választás?
2016. dec. 11. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:

A pénz nem minden, bár általában tény, hogy a nagyobb szalonok drágák.

Pesten bőven van választék, ha profikat keresel, akkor a régebbi szalonok között válogass. Ők általában azért nagyon megnézik, hogy kiket vesznek fel, hiszen fontos a róluk kialakult kép. :)

Én első tetoválásként meleg szívvel merem ajánlani az Invictust vagy a Dark Artot.

Illetve most még a Rooklet Ink ugrott be, ismerősnek hasonlóan picike tetoválást csinált ott nagyon igényesen a Sketchfield név alatt ténykedő srác.

2016. dec. 11. 20:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!! Megnézem őket!

Az Invictusra én is rátaláltam, és tetszik is.

2016. dec. 11. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!