Mi a véleményetek erről a tetoválásról? (szakmailag érdekelne)
Fú. Torz formák, ossze-vissza vonalak, elképesztően gagyi árnyékolás :( az, hogy ízléstelen, hát, különbözőek vagyunk, el tudom képzelni, hogy van olyan ember,akinek ez tetszik...
Sajnos a viselő anatómiája sem lett figyelembe véve, mondjuk ez a legkevesebb egy ilyen igénytelen munkánál...
Előbb rajzolni kéne megtanulni. Papíron. Nagyon.
középszerű.
Nem az a legalja kategória azért, amiből láthatunk szép gyűjteményt.
Egyébként meg megvan az a hatalmas szerencséje a viselőjének (!) hogy ha van esze hóóttt leskakilja hogy ki mit mondd róla, főleg mi itt. :D
Ha nekik tetszik, akkor ott vége is van a történetnek. Mivel normál esetben azért csinálja hogy magának tetszen, ne másnak.
Jaahogy a kigyúrt teletetovált fényképminőségű címlapról kilépett divatmajmokra gondolunk?? Ja oké, na ők pontosan azért csinálják mert kuvrvamenők lesznek tőle és hogy másoknak mutogassák. (mint ahogy egyébként a tetováltak 90%a)
Egy fényképminőségben elkészített tetoválás sem lesz az adott környezetben, az adott emberen sem minőségibb munka mint ez itt a képen.
Mondom ezt én akin több a tetovált bőrfelület mint az üres. Viszont amikor én elkezdtem nem jött szembe senki (senki.) az utcán televarrva... mert ez hú de jó móka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!