Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vannak valakinek tapasztalatai...

Vannak valakinek tapasztalatai a fehér tetoválásról?

Figyelt kérdés
Január végén megyek tetováltatni, egy apró 5cm nagyságú ecsetet az alkalom külső részére. Nagyon tetszenek a fehér tetoválások ezért fehérben szeretném de kíváncsi lennék tapasztalatra ezzel kapcsolatban mert 1-2 hátrányt olvastam, hátha lenne aki tapasztalatból tudna mesélni. (Természetesen a művésszel is egyztetek de kíváncsi lennék más véleményére is)

2018. jan. 13. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
37%

Nekem nincs, ismerősön láttam.

A legnagyobb hátránya a gyógyult állapot, keress róla képeket. Nagyon sokan amiatt ábrándulnak ki belőle - picit hasonlít a hegtetoválásra első ránézésre. Meg hát nem túl látványos, hiszen nem fog úgy vakítani a fehér gyógyulás után, mint frissen.

Ha úgy is tetszik, akkor nem lesz vele gond. :)

[link]

2018. jan. 14. 01:52
 2/3 anonim ***** válasza:

3 éves a fehér tetoválásom, sokan huiszik hegnek, volt aki azt hitte, kreatívan vágtam eret.

Nem fakult az évek alatt, szépen látszik, de nem ordít messziről, hogy ott van, és épp ez volt a lényege. Zagyvai Gábor csinálta.

2018. jan. 14. 18:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor még gondokodom rajt.
2018. jan. 14. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!