Mit gondoltok a fehér tetoválásról?
Nekem nagyon tetszik, mert nem alkot akkora kontrasztot a bőrrel, mint a fekete, vagy pláne a színes, de elvileg egy idővel elsárgulhat, meg nagyon elhalványodhat.
Ennek ellenére nekem tetszik, hogy szolid, és különleges, ritka.
A fehér tetoválás mindig is nagyon tetszett, tervben is van.
Viszont a szivecskét szerintem jobban gondoljátok át, van pár sokkal különlegesebb minta, amit 30 évesen sem lesz kínos viselni :)
Amúgy engem sokan próbáltak lebeszélni a fehér tetoválásról, mert vigyázni kell rá és idővel elvileg csúnya, bár én még egy borzalmasan rondát se láttam eddig, akárhány éve készült.
A baj ott van vele, hogy szép addig a pár hétig, hónapig, amíg szép. Utána szép lassan elkezd sárgulni, vagy annyira kopik, hogy beleveszik a bőrszínbe. Élénk színben fehér jobban látszik és a kontraszt miatt a sárgulás sem feltűnő.
Szóval inkább fekete/szürkeárnyalatos vagy színes.
Több, mint 3 éves a fehér tetoválásom az alkaromon, se nem sárgult, se nem fakult ezidő alatt.
Zagyvai Gábor készítette, itthon ebben ő a profi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!