Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a véleményetek az AK26...

Mi a véleményetek az AK26 tetoválásról karon?

Figyelt kérdés

Kb 3 éve hallgatom őket, nagyon bejön a zenéjük, koncerteken is voltam. Viszont nem annyira szeretik a körülöttem lévők hogy ezt szeretem, főleg hogy tetoválás, ráadásul ez elég sűrűn látszik.

Terveztem egy alapot. Szerintetek milyen lenne igazi tetoválásba?

[link]

2017. nov. 1. 04:20
 1/7 TR75 ***** válasza:
100%
Amikor kinövöd őket, gáz lesz.
2017. nov. 1. 05:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Most is gáz. Láttam ilyet élőben, de nagyon nem bejövős. L.
2017. nov. 1. 06:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
3-5-10 év múlva is így fogod gondolni?
2017. nov. 1. 07:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs semmi bajom a tetoválásokkal, de szerintem nagyon nem mindegy a témája. Ha tetszik, csináltasd meg, maximum később eltakarod egy másikkal, vagy leszedeted, ha nem tetszik. Egyszer élünk...
2017. nov. 1. 07:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Magam is tetovált vagyok, de ennek ellenére azt gondolom, túl nagy és túl feltűnő helyen van. Tedd olyan helyre, ahol eltakarható, igény szerint, mind tudjuk, mi szükség van erre, illetve szerintem legyen kisebb.

Én pl nem tudtam, hogy van ilyen együttes, és azt hittem volna, ha ezt a tetkót látom, hogy fegyverőrült vagy. Gondold át, mit üzensz azoknak, akik látják, és nem lesz-e ebből később gondod. Mert míg az emberek egyre nagyobb részének semmi gondja a tetoválásokkal, azért még mindig sokan elég előítéletesek.

2017. nov. 1. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzasztó gagyi...
2017. nov. 1. 10:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ójaj. Micsoda egyediség o.O
2017. nov. 3. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!