Szerintetek melyiket csináltassam?
Sziasztok!
19 éves lány vagyok és ez lenne az első tetoválásom :) Viszont nem vagyok biztos benne hogy melyik legyen...kis korom óta szeretnék tetoválást, alkarra szeretnék farkast watercolor stílusban, de sajnos nagyon vékony a kezem. Nemsokára megyek időpontot egyeztetni, mégis kicsit bizonytalannak érzem magam. Ez normális az első tetoválás előtt? E között a kettő között vacilálok:
Szerintetek melyik legyen? Majdnem egész alkarosra szeretném :) A válaszokat előre is köszönöm!
Szeretném ha olyan tetoválásom lenne amire ha ránézek motivál, és visszaadja azt amiért tetováltattam. Azért lenne farkas, mert az önállóságot, erőt, bátorságot, talpraesettséget, energiát, eltökéltséget jelenti számomra szóval ez biztos. Az is biztos hogy watercolort szeretnék egész alkarra, gyönyörűnek találom ahogy a színek elterülnek a kezemen mint egy háttér, de mégis a motívum, a farkas körvonalas és hangsúlyos :) A fentebb linkeltekből és ebből szeretnék összerakni olyat amit örökre szívesen viselnék magamon:
Valaki tudna esetleg segíteni hogy hogy állítsam össze? Fontos lenne hogy egész alkaros, a színvilág pedig az említettekből tevődne össze :)
Nekem is watercolor farkasom van. :)
Én mailben kerestem meg a tetoválót, így eleve küldtem neki fotókat, de az is jó, ha az egyeztetésen nálad lesznek telefonon a kinézett képek.
Szóval volt több képem, ennek a színvilága tetszik, annak a rajzolása, amaz pedig a testtartás, amilyet szeretnék...
És ezek alapján tervezte meg a mintát, mire mentem hozzá az időpontra.
A tervezés minden tetoválónál benne van az árban, általában ezért kell foglalót fizetned, hogyha az utolsó pillanatban meggondolod magad, akkor mégse feleslegesen dolgozzon.
Egyébként az én tetoválóm úgy csinálja, hogy csak kb. színezi ki a tervet, mert a watercolor pont egy olyan stílus, hogy lehet rajta variálni útközben. Én hasonló színeket akartam, mint te, ő kicsit pasztellebbre, halvány kék-lilára tervezte. Élőben is megmutatta a tégelyeket, hogy amit én néztem ki, szerinte miért nem passzol bele, helyette mi legyen, melyik szín tetszik, aztán mikor elkezdte felvinni, még akkor is variáltunk, hogy akkor mi legyen még benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!