Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek hol csináltassam?

Szerintetek hol csináltassam?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Régóta szeretnék egy tetoválást, de most vagyok benne biztos, hogy nem fogom megbánni. Igen, nincsen még másik, ez lenne az első. Semmi flancosat nem szeretnék, csak egy feliratot a bicepszemre. Kb 2 cm magas lenne, és 4 cm hosszú, két sorban lenne a felirat, összesen 8 betűvel. Olvastam, hogy egy feliratot még egy nehezebb betűtípusban is meg tud csinálni egy átlagos tetováló, de azért én mégsem szeretnék mellélőni, és egy olyanhoz szeretnék menni, aki biztos a dolgában, hiszen ez egy életre szólna. Kit tudnátok ajánlani Budapesten? És azt is meg tudnátok mondani kb. mennyibe kerülhetne nála a minta? Illetve kb. mennyit kellene várni egy időpontra egy ilyen apróbb tetkóért? Előre is köszönöm.:)

2015. nov. 9. 01:19
 1/3 opened paradise ***** válasza:

Ha nem valami sufniba mész,hanem rendes szalonba,akkor szerintem nem lesz gond.

Az újpesti Invictus-ben pl. van olyan,hogy Sos tetkó és egyből megcsinálják.

Árat nem tudok,de kint van a számuk,ők tudnak árajánlatot adni.

2015. nov. 9. 01:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Invictus Miri. Szép feliratokat csinál
2015. nov. 9. 08:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Dark artnál is nézelődhetsz. Amúgy az ár a mintádtól és annak méretétől függ. Árajánlatot a művésztől kérhetsz.
2015. nov. 9. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!