Első tetoválásom hova csináltassam? Hol fáj kevésbé?
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy nagy a fájdalom tűrő képességem, éppen ezért szeretnék tanácsot kérni azoktól akik rendelkeznek tetoválással, hogy lányként hova érdemes varratnom ami jól is néz ki és nem is a legfájdalmasabb?
Egy nagyon rövid kis szövegről lenne szó meg mellé talán egy kis mintáról.
2017. márc. 8. 09:10
2/7 anonim válasza:
Figyelj, szerintem ez alapján kiválasztani, hová szeretnéd elég rossz ötlet. Ha nem valami különösen fájdalmas területre csináltatod (intim terület, kéz, lábfej, könyök, térd, hónalj, ilyesmi), akkor ki úgyis ki fogod bírni, főleg ha csak kicsi a minta és megvan kb. egy óra alatt (vagy még kevesebb). Inkább az alapján dönts, hogy hol tudnád elképzelni magadon.
3/7 anonim válasza:
Amik ilyen kérdések merülnek fel benned, szerintem nem vagy még érett egy tetkóra. Annak meg nincs sok értelme, hogy 1-2 év múlva sok tízezret fizess az eltávolításáért.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a semmi segítséget! Igazából szerintem teljesen fel vagyok készülve és érett vagyok egy tetováláshoz.
Egyetlen kérdésem volt, hogy milyen helyeken nem fáj annyira, természetesen vannak ötleteim, hogy hova tetszene nekem és hol tudnám elképzelni magamon de mivel nincsen összehasonlítási alapom a fájdalmat illetően ezért kértem volna segítséget.
2017. márc. 10. 17:26
5/7 anonim válasza:
Szia! igazából nem lehet megmondani hol fáj legkevésbé mert pl anyukámnak a csuklóján van ami elvileg egy fájdalmas rész és neki egyáltalán nem fájt. Szerintem is válassz olyan helyet ami neked tetszik,én is nagyon féltem, hogy mennyire fog fájni aztán igazából nem is fájt csak kicsit kellemetlen volt,de abszolút kibírható.:)
6/7 anonim válasza:
Szia!Nekem a balalkaromon van vegig es ott peldaul nem fajt annyira annak ellenere sem,hogy hegeken van a tetovalas.csuklonal volt ott talan egy picit ahol megereztem es nem volt tul kellemes meg a satirozasnal,de az is kibirhato.es elvileg a csuklonal faj,de ha ott kibirhato akkor szerintem mashol sem lesz veszes.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó kettő választ :)
2017. márc. 11. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!