Csuklótól könyékig szeretnék tetoválást körbe, mennyibe kerülhet, és hol csináltassam meg?
Első tetoválás lenne, a csuklómtól a könyökemig szeretnék egy tetoválást. Mint tippeket is elfogadnék mert nagyon ötletem sincs még hogy milyet szeretnék, viszont youtube-on láttam egy korombeli videós srácnak ilyen tetoválást, uyanígy a karján körbe, amelyen fák vannak, tehát egy erdőszerűség(név szerint royalszabi ha valaki ismeri) Arra lennék kíváncsi hol érdemes csináltatni(Zala megyében lakom) és hogy ezen a helyen, alkar mennyire fájna, és jól nézne-e ki ha szőrös a kezem. Azt tudom hogy leborotválják ott és akkor az adott területet de után lehet hogy nem szeretném leborotválni folyamatosan,
Előre is köszönöm szépen a választ! :)
18 F
Mindenkinek szőrös a keze. Ha túlságosan fekete és sűrű a szőröd, akkor egy fekete ábrát kicsit elmosna a hatásban.
Nézzük csak, csuklótól könyékig körbe eléggé nagy terület. Legalább 2 alkalom, de inkább 3. Alkalmakként 4 óra 11-12 órát jelent, ami 3 alkalom miatt 3 hónapot legalább. Ez a minta bonyolultságától függően 60-110 ezer minimum árral kell számolni. Felső határ a csillagos ég.
Viszont amíg nincs saját ötleted, addig bele se vágj.
Mondhatnám, hogy mit varrass oda, de aztán pár év múlva megváltozna az ízlésed, akkor egy ilyen nagy mintánál nehezen jön szóba a könnyed takartatás, vagy leszedetés.
Zalában nem ismerek tetoválókat, de biztos ott is akadnak profik.
Fájdalom? Lesz bőven. De ki lehet bírni.
Szóval előbb gondold ki, mit szeretnél és csak utána keress tetoválót az ötletedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!