Szerintetek hova csináltassam a következő tetoválást? Többi lent
Figyelt kérdés
A vállamtól könyék felettig már van egy (madár), szeretnék még egy cicát varratni magamra (rózsákkal, és kb. 15 centi magas lenne) és nagyon bejönnek az egész karos tetkók, szóval szeretném a madár alá tetováltatni (stílusban egyezik a két tetkó), de nem tudom hogy rögtön alá és így a könyökömre is tetováltassak, vagy hagyjam ki azt a részt és menjen az alkaromra? Még esetleg a másik felkaromon gondolkozok, de úgy szeretném, ha az egyik karom tele lenne varrva.2013. aug. 5. 18:39
2/6 SzilKa válasza:
Alkarra menjen, a könyöködre majd mehet az összekötő elem, amit valahogy úgy kéne megoldani, hogy igazából ki legyen hagyva a könyökcsúcsod, mert egyrészt nagyon fáj, másrészt könnyen kopik.
egy tetováló
3/6 anonim válasza:
nem akarlak feltétlenül lebeszélni, ha beleszerettél ebbe a tetkóba, de egy macskát magadra varratni... jól gondolt meg, mert ha nem lesz nagyon jó, akkor nagyon undorító..
4/6 A kérdező kommentje:
1.-2. Köszi!!!:))
3.: ugyan mi bajod a macskakkal?:Dd en imadom oket ahogy a kutyakat is :) miert lenne undorito egy macskás tetovalas?:)
2013. aug. 9. 03:22
5/6 anonim válasza:
Imádom a macskákat, de pasin.... Szerintem csajos :)
6/6 A kérdező kommentje:
lány vagyok:D
2013. aug. 13. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!