Melyik tetoválást csináltassam meg?
2011. febr. 28. 13:18
2/13 anonim válasza:
Az elsőt, de én nem raknék bele kéket.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi... :) Én sem kékben szeretném....
2011. febr. 28. 13:23
4/13 anonim válasza:
Elsőt.És én tennék bele kéket:)
5/13 anonim válasza:
Mindkettő tucat tetkó..egymillió rohangál a városban...Ha csak divatból akarod akkor teljesen mindegy,hogy melyiket csináltatod meg..De ne csodálkozz,ha egy strandon például 20-25 jön veled szembe..
6/13 anonim válasza:
Szerintem egyiket sem, pont azért, mert máson láttad, tényleg elég tucat.
Van tetkóm, nem egy, nem kicsi, de soha nem varratnék magamra olyat, amit már máson láttam.
7/13 A kérdező kommentje:
Őhhhmmm.......nem tudtam hogy tucat tetkó!Sőt eddíg nem is igazán foglalkoztam velük!Csak az elmúlt egy hétben!De semmi képpen nem divatból szeretném!Már 10éve hogy szeretnék egyet!:D Csak éppen ezek tetszettek meg :)
2011. febr. 28. 13:27
8/13 anonim válasza:
nekem a 2. tetszik jobban, viszont az első kék színben :) de, és ezt most nem bántásból mondom, tényleg nem egy kifjeezetten egyéni dizájn, neked jelent valamit vagy csak divatból szeretnéd megcsináltatni?
9/13 A kérdező kommentje:
Nem,nem divatból!Az a lényeg hogy 3virág,vagy 3lepke legyen!Mert 3 szeretett emberre szeretnék emlékezni!Ennyi a lényeg!
2011. febr. 28. 13:41
10/13 üreginyul válasza:
Ha tetkót csináltatnék, azt csakis saját ötlet alapján, tán magam is rajzolnám, de nem fogok.:)
Nekem az első jobban tetszik, főként, mert kék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!