Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szeretnék tetoválást, de...

Szeretnék tetoválást, de lenne pár kérdésem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Először is nem tudom, hol, kinél csináltassam Pest egy órára van szóval, ha ott tudtok valakit, aki árba és minőségbe is jól dolgozik, akkor megköszönném, ha leírnátok tapasztalatokat.

Mellkasra szeretném körülbelül 10-20 négyzetcentiméter felületre ennek mennyi az ára? 50-100 ezer forintot áldoznék rá.

Az alapminta meg van, de szeretnék rajta egyéb módosításokat végezni, ez megoldható a szalonba? Át kéne rajzolni pár dolgot, ha esetleg valaki unatkozik és jól rajzol az segíthetne nekem, akár adnék is érte kisebb összeget:)

Csak értelmes válaszokat kérek! Már eldöntöttem magamban ezt és számomra jelentéssel is bír ez a tetoválás. Szeretném, ha rajtam lenne és nem fogom megbánni a koporsómba se, szóval ilyen válaszoktól is kíméljetek.

2013. aug. 5. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! A Green Skull Tatooba nagyon szépen dolgoznak, nekem még nincs tetoválásom, de nekem is van egy nagy álmom, hogy milyet szeretnék, és én a Green Skull Tatooba fogok menni tutira Petihez, mert ő nagyon szépen ki tudja dolgozni a mintákat. Nézz rá a honlapjukra, én beleszerettem a munkájukba :) szerintem tudnak neked segíteni a minta kidolgozásában. Én is tudok rajzolni, szívesen elvállalnám, de szerintem jobb ha szakember csinálja, végülis életed végéig a tükörből vissza fog mosolyogni rád az a tetkó, akkor tényleg szép és pontos legyen :) (na énis tudok szépen és pontosan dolgozni csak hát ők a tetkómintákhoz jobban értenek na :P)
2013. aug. 5. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!