Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek hova csináltassak...

Szerintetek hova csináltassak tetkót?

Figyelt kérdés
Egy feliratról lenne szó, 5 betűből állna. Nem tudom mi lenne a tökéletes hely a számára. Tudni kell, hogy nem vagyok túlsúlyos, de teltek az idomaim, Kim Kardashianhez szokták hasonlítani, nála egy kicsit vagyok vékonyabb, illetve 168 cm vagyok. Hol nézne ki előnyösen egy ilyen tetoválás? Szeretném, ha olyan helyen lenne, ahol én is láthatom. Hogy függőlegesen vagy vízszintesen lenne, azt nem döntöttem el, a helytől függ. Köszi a válaszokat előre is! (22/L)
2018. márc. 7. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
ha nem tudod egymagad eldönteni hol legyen, akkor nem is akarod igazán a tetoválást
2018. márc. 7. 20:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor nem is akarsz válaszolni, ha pedig nem akarsz, ne válaszolj.
2018. márc. 7. 21:01
 3/5 anonim válasza:
57%

Itt kérdezel idegeneket arról, hogy hol legyen a tetoválásod. Az elsőnek igaza van, ha nem tudod hova szeretnéd akkor még ne csináltasd meg.

Nekem három van és mindegyiket mindig tudtam hova akarom varratni.

2018. márc. 8. 14:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Én meg nem tudom mi állna jól, ez ekkora probléma? Pl a bokámra szívesen rakatnék, de túl vastag, tehát nem teszem. Ennyi.
2018. márc. 8. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a csuklómon van egy, amit mindig szerettem volna látni, ez egy minta, de velem van szemben, tehát ha kinyújtom a karom, akkor fejjel lefelé :) De mindegy, az volt a lényeg, hogy én lássam mindennap, amikor épp szükségem van azokra a gondolatokra, amiket számomra közvetít.
2018. márc. 12. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!