Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen tetkót csináltassak a...

Milyen tetkót csináltassak a vékony derekamra?

Figyelt kérdés
Alapjáraton szexi, fullos csaj vagyok és szeretnék egy tetoválást a derekamra, de olyan sok választék van... Segítsetek :) 19/N
2017. jún. 11. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Már nem divat a ri bancrendszám édesem már a ribizlik között sem. Sőt már gáz. Olyan mint a trapéz gatya.
2017. jún. 11. 18:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem az irigységedet kérdeztem angyalom :)
2017. jún. 11. 19:11
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
ez nem az irigység volt az első válaszolóból, 'angyalom'. :) csak tudod full gáz úgy varratni, ha másoktól kérdezed, mit viselj magadon majd életed végéig.
2017. jún. 11. 19:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem, hanem ötleteket, ha nem tudsz értelmeset irni lépj tovább, köszi édes
2017. jún. 11. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem r.ibancrendszam illene hozzád
2017. jún. 11. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is kiment a divatból... Meg aztán gondolj bele, valami betegség, vagy bármi miatt jól meghízol, hogy fogsz kinézni... Persze azt hiszed, ez veled nem történhet meg, de én is kaptam fel 20 kilót egy év alatt, egy betegség miatt... Nehezen ment le.
2017. jún. 11. 20:28
 7/8 anonim válasza:

Szia! Én régóta szerettem volna már tetoválást magamra. Nem divatból vagy hobbiból hanem mert amúgy is szeretem a művészetet és a bőrre varrást is annak tartom. Viszont azt tudtam jól, hogy semmi értelme olyat varratni, amire nem leszek büszke akár akkor is ha édesanya leszek. Bocs, most ez a példa jut eszembe :D De érted na. Szóval vártam pár évet és igazából egy illusztrátor rajza volt az alapterv, ami végül rám is került. Én azt mondom neked szerintem akkor az igazi ha te találod ki. Ha számodra van jelentése. Ha te tudod miért pont ezt és hova stb. Ez még a tetkóssal úgyis megbeszélésre kerül és azért nyilván igyekeznek úgy alakítani, hogy neked megfelelő legyen hiszen te fogod viselni egy életen át. Barátom mesélte azt, hogy annyira nem varratna szöveget magára és mikor megkérdeztem miért azt felelte, hogy mert mi van ha egy nap felkel és már nem aktuális. Ez elgondolkodtatott és valahol igazat adok neki. Egyébként nekem nem gépi tetoválásom van hanem egy handpoke :D Ez itthon kevésbé ismert még de számomra fontos volt, hogy ki készíti el és volt egy lányka, akinek régóta nyomon követtem már a fejlődését, munkáját és örülök, hogy vele csináltattam.

A végére annyit mondanék, hogy nem kell elsietni semmit. Tudod mint a művészeknél, ha jön az ihlet akkor miért ne. De muszájból ne csinálj. Ha úgy érzed szeretnél akkor nézz önmagadba és hidd meglesz az, amit szívesen magadon viselnél.

2017. jún. 14. 00:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"szexi, fullos csaj vagyok"

Pedig neked a klasszikus rlbancrendszám kell, az IQ-dhoz passzolni fog.

2017. jún. 16. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!