Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás kérdések?

Tetoválás kérdések?

Figyelt kérdés

Gondolkozom rajta mar napok ota hogy akarok tetoválást de par dolgot nem tudom ebben kérnek segítséget.

Mennyire faj a tetoválás? Amikor eppen készül.

Mennyi idő a gyógyulása?

Hány éves kortól lehet csinlatatni?

2018. jan. 25. 22:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire faj a tetovalas? Ez a kerdes sokat elarul rolad. Ez tenyleg szempont? Biztos hogy akarsz tetovalast? Regota kinezted mar a mintat? Vagy csak elkapott a kedv? Gondold meg, eletre szolo dontes. Egyebkent attol fugg melyik testreszen, mennyi ideje csinaljak a tetkot es, hogy szemely szerint mennyire birod a fajdalmat. Szerintem kibirhato. A gyogyulas merettol fugg, kis meretu tetovalas 1-2 het alatt kesz, nagyobbnak kell egy 3,5-4 het mire teljesen! meggyogyulnak. Foliazni elso 2 3 nap kell. Bepanthennel vagy spec tetko utani kremmel 7-11 napig kell napi 3-4szer kenni, utana testapoloval (pl: garnier testapolo) mindig jo ha kened, de az elso honapban mindenkepp kend. Edzeni 3-7 napig nem ajanlott, nyilvan ez fugg a tetko elhelyezkedesetol, meretetol, meg hogy milyen sportot uzol. 18 eves kortol lehet szabadon. 18 alatt szuloi engedellyel. Normalis helyeken ha 15 evesen bemesz, szuloi engedellyel se engedik. Nem ajanlom 18 alatt, sokat valtozik az izlesed. En is regota akartam, de 19 evesen lett az elso tetovalasom. Legy turelmes:) aztan ha 1000%ig biztos vagy benne, akkor hajra (ja es arcra,nyakra,kezre ne tetovaltass, amig nincs munkahelyed)
2018. jan. 26. 01:50
 2/2 anonim válasza:

Az első válaszoló minden lényeges információt leírt, de kiegészíteném a "mennyire fáj" kérdésre a választ:

[link]

Ha minden igaz, itt ezen be vannak jelölve a pontok, hogy hol fáj a legkevésbé és hol a legfájdalmasabb.

Nekem pl a csuklómnál van egy kisebb tetoválás, nem fájt, viszont kicsit kellemetlen érzés volt néhány helyen, de abszolút elviselhető. :)

2018. jan. 26. 03:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!