Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás kérdések lent?

Tetoválás kérdések lent?

Figyelt kérdés

Szóval. 14 éves lány vagyok. És nem, nem most akarok tetoválást, főleg, mert tudom, hogy mennyire nagy hangulatingadozásaim vannak, és nem akarok olyat csinálni, amit megbánhatok. Viszont lenne pár kérdésem a későbbiekhez:

Nagyon fáj? Hol a legfájdalmasabb? Kb. mennyibe kerül? Mekkora a veszély a fertőzésre? Vannak tényezők, amiktől jobban fertőződhet? Lányon hogy mutat a tetoválás? (nem befolyásol, csak érdekel) , Vannak bizonyos tetoválások, amik divat tetkók.. leírnátok ezeket? Mert olyat nem szeretnék. Van konkrét elképzelésem, de tudni akarom, hogy egyik se legyen benne a divatból készített tetkók listáján. Gyűlölködők, kérlek ne válaszoljanak..

Köszi előre is :)

2015. máj. 18. 19:46
 1/4 anonim válasza:

Sorban akkor,amire tudok :)

1. attól függ, hogy hova kerül a minta, függ a személytől is, mennyire bírja a fájdalmat. hozzáteszem,hogy aki a fájdalmat egyáltalán figyelembe veszi tetoválásnál, az nem is akar valójában tetkót, de ez az én véleményem.

2. személyenként változik. általános,hogy "csontra" varrni a fájdalamsabbak közé tartozik. saját tapasztalatból bordakosár elég cink volt, de a belső combnál is megizzadtam kicsit :)

3. szalontól/tetoválótól függ. van aki megállapít egy árat méret és bonyolultság alapján, van aki órabérre dolgozik.

4.ha betartod a szabályokat: 0.

5. igen,ha nem fóliázod, nem kened rendesen, áztatod illetve ha sufni géppel,sufni tűvel sufni tintával csinálják.

6. lányon hogy mutat...hát nézd ha tetoválásod van,kit érdekel mit gondolnak róla,az a tied nem másnak csináltatod (jóesetben)

7. felsorolni nem tudom annyi van. vasmacska,fecske,toll,madár,álomfogó, fordítottnyolcas, 1-2-3 szavas bölcsességek mint "stay strong", "believe"

2015. máj. 19. 01:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

Egyébként a fájdalom mértéke csak kíváncsiságból érdekel, ha eljutok odáig, akár fáj, akár nem, megcsináltatom :)

Az elképzeléseim egyébként:

1. Földrajzi koordinátái a szülő városomnak, hogy mindig emlékezzek rá, honnan is indultam

2. Valami, ami a barátaimhoz köthető, egy közös emlék, ami személyes, szóval azt nem írom le

3. Valami a zenéhez ( nem egy hangjegy szimplán, majd a tetoválóra bízom, hogy megtervezze, hogy ne legyen tucat)

Nevet nem tetováltatnék. Esetleg családból valakiét, vagy ha később gyerekem lenne, az övét. :)

2015. máj. 19. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

az első mindent leírt szerintem :D

a lényeg, hogy ne sajnáld a pénzt rá, és keress egy olyan helyet, ahol minőségi munkát végeznek a megfelelő higiénis feltételek betartásával.

én tetovált lány vagyok, van sok tetovált ismerősöm, és úgy vélem, hogy nagyon jól mutat a tetoválás lányokon, amíg igényes, szép, nem tucat minták díszítik.

divat tetkót nehéz lenne felsorolni az összeset... álomfogó, horgony, fecske, csillag, nonfi, maori, virágok és indák a lábon, pitypang aminek a szirmai madarakká alakulnak, végtelenjel, meg persze a semmitmondó tucat feliratok (hope, love, staystrong, faith, stb) most hirtelen ennyi jutott eszembe :D

a fájdalom sokmindentől függ. nekem pl vállon fájt a legkevésbé. legjobban meg a gerincemnél, meg a csuklómnál. (nyilván itt vékonyabb a bőr, nincs annyi zsír és izom mint mondjuk vállon, és csont is van nem sokkal a bőr alatt)

de ha komolyan gondolod, és még pár év múlva is így lesz, szerintem vágj bele! csak vigyázz, nem lehet egynél megállni.. :D függőség, de szó szerint :D

2015. máj. 19. 18:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat :)

Sokat segítettetek

2015. máj. 19. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!