Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lérezes tetoválás után alaposa...

Lérezes tetoválás után alaposan leragasztva a kezelt felületet lehet szolizni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az első kezelésen vagyok túl, vár még rá pár... Már lehámlott a sem, de következő kezelésig még kb 3 hét van.

Tudom hogy kerülni kell a szolit, napozást de akkor is ha alaposan elfedem és bekenem naptejjel akkor esetleg szabad menni szoláriumba?

2017. okt. 4. 05:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy nem szabad, miért erőlteted? Nem hiszem el, hogy pár hetet nem bírsz ki.

Nyilván aki maga is szolis, azt fogja válaszolni, hogy persze, fedd le nyugodtan, menjél. De egyrészt baromi hülyén néz ha lesz rajtad egy fehér folt. Másrészt hosszabb távon a kezelés eredményességét ronthatod a bőr megváltozott pigmentszerkezete miatt. Harmadrészt meg, ha nem is ma-holnap fog ez érdekelni, jóval megnöveled az esélyét egy fincsi bőrráknak.

2017. okt. 4. 08:11
 2/4 anonim válasza:

Es a tipikis magyar gondolkodas. Akkor is azt akarom amit nem lehet...

Hany eves vagy? Alt a gyerekek szoktak ezt csinalni.

2017. okt. 5. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:
igy nem lehet szolizni.megváltozik a bőr szerkezete.májfoltos is lehet stb..nem tudom miert kell eröltetni.és még utana sem lehet ha nemj mész többet, mig az ép bőrszerkezet fel nem épül megint.
2017. okt. 6. 12:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Komolyan akármikor tettem fel kérdést, még normális választ nem kaptam.

Megértettem, hogy nem szabad, de hogy miért kell ilyen fennhéjázó szemrehányó stílusban írni?

Nagyon aknés az arcbőröm és sok-sok év tapasztalata után tudom, hogy a szolárium segít szebbé tenni. Tisztában vagyok a szolárium kockázataival, köszönöm...

Azt nem tudtam, hogy nincs-e mód kezelés alatt is járni, ami előreláthatólag több hónap lesz. De a Ti kedves segítségeteknek köszönhetően már tudom, hogy nem lehet.

2017. okt. 7. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!