Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vigyek valakit magammal a...

Vigyek valakit magammal a tetoválóhoz? (mint kísérő)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Decemberben lesz meg életem első tetoválása. Kis mintarol van szó, igy szerintem nem lesz sok idő. Nem ismerem a tetoválót, csak tudom, hogy szépen dolgozik. És nem tudom, nyilván ha épp varr akkor nem annyira tudja megosztani a figyelmét. Es kicsit kellemetlenül érezném magam 19 éves 50 kg-s lányként egy 25 körüli kétajtós szekrénnyel. :D Így az nem baj ha viszek valakit? Vagy ha mégsem, akkor mennyire lehet beszélgetni közben?

Köszönöm!

2017. szept. 28. 23:25
 1/8 anonim ***** válasza:

En elso tetkomhoz vittem magammal a bartnomet! :D nekem is kis mintarol volt szo kb 15 perc volt az egesz! Igazabol ertelme nem volt hogy velem volt! Mivel annyira nem ismertuk a tetovalot igy emassal sem nagyon beszelgettunk :D

Azutan mar nem vittem magammal senkit!

A legutobbi tetkom mar massal csinaltattam! Nagyon aranyos es kozvetlen volt a srac! De mikozbe dolgoznak azt vettem eszre hogy szeretnek inkabb oda koncentralni! 4 orat dolgozott a tetovalason es kb 10 mondatot valltottunk kozben :D kerdeztem es ra 2 percre valaszolt :D nagyon koncentralt:D szoval nem nagyon beszedesek mikozben dolgoznak :D de mivel elso tetkod szerintem nyugodtan vigyel magaddal koserot ha ugy jobban erzed magad! De a kellemetlensegek elkerulese erdekeben kerdezd meg hogy nem e lenne gond ha el menne veled valaki?! Csak mert vannak akik kimondottan nem szeretik! Bocsi a helyesirasi hibakert csak gyorsan le akartam irni :D kitartast a tetkodhoz! ;)

2017. szept. 28. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Vinned nem kell, ha félsz egyedül, elég ha az illető elkisér.
2017. szept. 29. 05:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 😁
2017. szept. 29. 08:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Én magammal vittem a páromat, de egyébként nem ennyire para ám. :) Mármint ha mondjuk éppen zúg a gép, akkor nyilván kevésbé, de hacsak nem kezdő, akkor simán beszélget veled közben. Szóval nincs ez, hogy úristen hozzászólsz elrontja. (Én ettől féltem nagyon. :D)

Mondjuk nekem lelki támasz volt a párom, volt kinek szorongatni a kezét, amíg fájt. :)

2017. szept. 29. 09:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Énis magammal vittem a páromat de azért mert másik városban volt a tetováló meg ő is szerette volna látni ahogy készült, második tetkóra (máshol volt) már egyedül mentem.

Beszélgetni annyira nem érdemes legalább is neked, mert közben mozogsz, nálunk az volt hogy a tetkós beszélt én meg tőmondatokban kérdeztem mert pont a hátam varrta ami eléggé mozog beszédkor

2017. okt. 1. 23:50
 6/8 anonim ***** válasza:
#4 dettó, az utolsó 2-3 vonás valamiért nagyon fájt, szegény párom azt mondta hogy azt hitte eltöröm a kezét úgy szorítottam :D
2017. okt. 1. 23:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Anyádat ne, kivéve ha összeillő tetoválás lesz XD

De azon kívül bárkit akivel akivel el lehet dumálni. De ha egyedül mész az se gáz. Én eddig minden vendégemmel jól eldumáltam, mi a munkája, miért ezt a tetoválást szeretné, stb.

Beszélgettem én már rúdtáncoló kisgyerekes anyukával, női börtönőrrel, djvel, matrózzal, programozóval, meleg testépítővel, gyógypedes tanárnővel, nővérrel és nagydarab motoros srácokkal is. Ez a szakma része.

Egyrészt jó taktika kikérdezni arról, hogy mit csinál meg ilyenek, mert addig se a kellemetlen érzésen kattog, másrészt meg figyelmességből meghallgatom ahogy a fodrász vagy a műkörmös is.

Ha mondjuk nyakra vagy arcra varrunk akkor mondjuk megkérjük a kedves vendéget hogy inkább ne beszéljen mert minden pici mozdulat mozgatja a bőrt amin épp dolgozunk, és az nem túl jó.

És ezen kívül szerintem nincs ember a földön aki csendben tetovál, valami zene tuti lesz, az más kérdés hogy neked be fog-e jönni a stílus. Meg aztán sokan hoznak telefont is, játssz valamit, vagy hallgass zenét fülessel ha az segít.

Ameddig a tetoválót nem zavarod, nem nyerítessz mint a ló vagy nem fickándozol addig minden oké.

2017. okt. 4. 00:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszt! :D
2017. okt. 5. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!