Hosszú folyamat bekerülni egy tetoválóhoz?
Szerintem függ a tetkótól is, hogy mekkora, mennyire bonyolult stb.
Barátomnak egy egyszerű iránytűhöz 1 hónapot kellett várni, nekem 1 hetet egy olyan tetkóhoz ami fél órába telt megcsinálni.
Menj inkább be személyesen ha 1 hét után se válaszolnak.
Minden alkotás időbe telik s egyértelműen azokkal az emberekkel jobban haladnak akiknek megvan mit akarnak.
Én sose irogattam hanem személyesen mentem el, ha kellett többször az egyeztetés s az idejük miatt.
Ha csak fejben van meg, akkor azt nekik papírra kell vetni ami úgyszint idő stb.
De nem kell ilyen dolgot potyára kérdezni, alap logika: Személyesen intézni minden gyorsabb és egyszerübb, mint várni ölbetett kézzel.
23-N
Ismerősöm bement személyesen, utána mégis annyira döcögősen ment a kommunikáció,h másik szalont keresett.
Én telefonáltam, majd írtam az elsőként kiszemelt szalonnak, de nem sikerült eljutni az időpont egyeztetésig. Pedig volt mintám, és el is vállalták. Szóval én is másik után néztem.
Így azt mondom,h ez a tetováló hozzáállásától is nagyon függ. Én azért mindenképp megérdeklődném,h kb mikorra várható - mármint ha nem írnának tényleg hamarosan vissza.
Én mindig személyesen mentem be.
Amikor valami kis dolgot akartam, akkor kb 1 hétre rá már tudott adni időpontot, de amikor a nagyobb tetoválásommal dolgozott, akkor volt, hogy 2-3 hetet kellett várnom, mert egyszerűen nem volt időpontja.
Én is kértem egy kis segítséget, hogy "hozzám igazítsa" a tetoválást, ezt is személyesen intéztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!