Ezzel a rajzzal mehetek a tetoválóhoz?
Sziasztok!
Megrajzoltam a tetoválásomat, arra gondoltam, hogy azt viszem el a művészhez, csak nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet. Vagy elég lenne, hogy elmondom neki, hogy mit szeretnék és ő majd megrajzolja. Ez lenne az első tetoválásom ezért még nincsen tapasztalatom benne.
Itt a rajzom: [link]
Persze ezen is van mit alakítani, főleg az árnyékoláson és a színeken. A másik nagy problémám hogy nem tudom hova kellene varratnom. Egyik ötletnek megfordult a fejemben hogy a felkaromra belülről és a madár meg a rózsák kétoldalt kifelé mennének. A másik pedig a vádlimra gondoltam. Egyéb ötleteket is szívesen várok! :) Megy mindenkinek a zöld kéz! :)
vidd el neki, mutasd meg, kerd hogy dolgozzon ez alapjan. O szepen meg fogja majd csinalni neked (ezzel sincs baj, csak pont igy, ebben a formaban nem hiszem hogy szepen mutatna). sok sikert :)
es ajanlanam a Dark Art Tattoo-t, illetve a New Generation-t (itt csak lanyok vannak, baromi ugyesek, nagyon kedvesek).
Szerintem kiindulási alapnak nagyon jó, persze ráfér egy-két árnyalat, de azt a tetováló a rajz alapján megoldja.
Nekem úgy terveztek mintát, hogy sok különböző mintához leírtam mi tetszik benne, mi nem, mit szeretnék ezekből, és a sokból lett egy teljesen új :D Szóval egy ügyes tetováló bármit megtervez neked.
Én a Wonderlandről azon belül is Vikiről tudok nyilatkozni, és ő mint ember és mint tetováló is fantasztikus :) Ráadásul imádja a színes mintákat, (mint én voltam) :D
Arra nincs ötletem viszont, hogy hova varrasd...esetleg ha van egy fix hely, ahova szeretnéd, akkor kicsit át is lehet alakítani, hogy oda passzoljon.
jaj kitörlődött egy kis rész...:D
szóval és nagyon jól kezeli ha valaki nagyon izgulós (mint én voltam) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!