'ung ad vulnera' tetoválásra?
Figyelt kérdés
Pénteken csináltattam tetoválást. A művész elmondott midnent, hogyan kell kezelnem, mire figyeljek. Bementem a gyógyszertárba, ahol kértem Bepanthen krémet. Megkérdezték, mire kell. Mondtam, hogy tetoválásra. Erre a kezembe nyomtak egy ung ad vulnera feliratú tubust, amit akkor nem is olvastam el. 3. napja használom, és még most is elég sok tinta lökődik ki, viszont úgy érzem, gyógyul. Kevésbé érzékeny, és húzódik a bőröm is. Kérdés, hogy ez a krém jó-e, vagy nagyon gyorsan kerítsek rendes Bephantent.2017. okt. 1. 22:56
1/1 anonim válasza:
Ha a tetováló bepanhent mondott, akkor miért vettél meg mást? Kit érdekel a patikus, a tetováló szava számít ilyenkor, mert akkor él a garancia, ha az ő utasításait követed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!