Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetovalasra varakozasi ido...

Tetovalasra varakozasi ido majdnem 2 ev. Ilyen van? :D

Figyelt kérdés
Bejelentkeztem egy szalonba. Leghamarabbi ido 2019 osze. Komoly h van ilyen v csak szivatnak? Egy kb 2 oras munkarol van szo.
2017. szept. 5. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, neves szalonokban, nagy művészeknél van ilyen. Egyrészt itthon is sokan keresik őket, másrészt rengeteget járnak külföldre, tematikus fesztiválokra, vendégmunkásként, stb., ezeket is mind bele kell kalkulálni.

Szalontól függő ilyenkor az eljárás, az egyik nagy nevű helyen nekem pl. azonnal jelezték az egyeztetés legelején, hogy tárgyalhatok ugyan a kinézettel, de jövőre lesz leghamarabb időpont, ajánlhatnak-e mást, aki hasonlóan jó az általam választott stílusban.

Ez is egy lehetőség, ha pedig névhez ragaszkodsz, akkor fogadd el, hogy ez egy ilyen szakma. :)

2017. szept. 5. 11:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyébként nem mindegy a tetováló munkarendje sem. Ismerek olyat, aki napi egy ügyfelet vállal, mert akkor nincs kapkodás, várakozás, ha ott vagy, akkor csak veled foglalkozik, és nem érsz kevesebbet attól, hogy mondjuk csak az alkarodat tetoválja és nem a teljes hátadat. És persze neki mind a minta tervezése, mind a tetoválás művészi munka, szóval megadja a módját. :)

Egy ilyen stílus mellett pl. érthető a hosszabb várakozás, mint annál, aki betáblázza a napját.

2017. szept. 5. 11:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Így már értem :) Azt hittem nem voltam szimpi az illetőnek, azért "koptatott le" ... csak furi annyiban, hogy egy nívós pesti szalonban a csajok is 2-3 hónapra tudnának adni, én meg konkrétan egy megyei kis szalonról írok (oké, tény h a tetováló gyönyörű munkát készít!!)
2017. szept. 5. 11:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Profi tetoválónál egyáltalán nem meglepő dolog.
2017. szept. 5. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!