Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Friss tetovalasra jo 'neutroge...

Friss tetovalasra jo 'neutrogena piros' bepanthen helyett?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 21. 18:21
 1/9 A kérdező kommentje:

Bocsanat neogranormon!

De ha minden igaz jo.

2017. ápr. 21. 18:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én tetoválóm csak és kizárólag a Bepanthent említette, majd idővel lehet testápolózni is. Szerintem ne kísérletezgess, egy tubus Bepanthen pedig nem horror áron kapható.
2017. ápr. 21. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Én LA ink-es cuccot használtam tetoválás után, nem tudom, hogy itthon kapható e, én még kintről hoztam pár dobozzal. Az nagyon jó volt, jobb mint a Bepanthen, kifejezettem tetoválás kezelésére van.
2017. ápr. 22. 15:20
 4/9 A kérdező kommentje:

és az mit tud? Valószínűleg nem szerzem be, csak kíváncsiságból:)

2017. ápr. 22. 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:

A sima bepanthennel nincs jobb.

Az nem szarit, es nem fakitja a tetovast, mint a tobbi kenocs.

Ha egyogyult a tetovalas teljesen, utana kell 1-2hetig még testapoloval kenni napi 1-2x

2017. ápr. 22. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt tudja, ami a tetoválás steril letisztulásához, nedvesen tartásához kell. Amerikában nem volt Bepanthen, hanem ezt adta a tetováló. Aki amugy európai volt, ismerte a Bepanthent, és ő mondta, hogy jobb, mert kifejezetten tetoválásra van gyártva. Ő rendszeresen küldte európába csomagba.
2017. ápr. 22. 20:39
 7/9 anonim válasza:
A neugranornom ugyanaz mint a bepanthen, nem lesz semmibajod, jó rá.
2017. ápr. 23. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Hulyeseget azrt ne irjunk!

Neogranormon NEM jo ra!

Szarit, es fakitja a tetovalast!!

Ronda lesz tole, es mehetsz ujra atuttetni.

2017. ápr. 23. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
69%

Engedjetek már meg egy kérdést. Miért kell ilyeneket kérdezni, hogy mi jó rás, és mi nem?

Az az alap, hogy rendes tetováló, rendes szalonban elmondja, hogy mit kell venni, vinni, beszerezni, esetleg nála is tudsz venni ilyen krémet, vagy direkt tetoválás ápolására való terméket. Kész a tetoválásod, tudod, hogy mit kell rá kenni és meddig, aztán rákened és addig, ameddig kell. Várod, hogy szépen legyógyuljon, és örülsz, hogy milyen szép.

Nem vagyok egy ideges típus, de mikor ilyen alapvető dolgokat kérdeznek meg, amit tuti, hogy elmondtak előtte, közben, és utánna is, olyankor kicsit bedurran az agyam. Elnézést, ilyen vagyok.

Ez kb ugyan az, mikor a tökhülye megkérdezi, hogy sima B vagy AM jogosítvánnyal vezethet e 125-ös motort, vagyhogy A1-el vezethet e 40-50 kW vagy a felettieket. Mikor neki is elmondták világosan, hogy mit vezethet, és mit nem, levizsgázott belőle, tudja, és ennek ellenére kérdezi az állatja.

2017. ápr. 24. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!