16 Vagyok és már 2 éve kitaláltam egy tetoválást és meg akarom csináltatni a kézfejemre akarok egy keresztet a másikra meg egy hangjegyet mutató és a hüvelykujj között érdemes várni vele még 2 évet?
Én a helyedben még bőven várnék vele!
Nehezen eltakarható helyekre szeretnél tetoválásokat amik akár később hátráltathatnak a munkahelykeresésben is.
Csak mellesleg, kicsit elcsépeltek ezek a "motívumok".
A mi szalonunk kézre, nyakra vagy arcra 25 alatt nem vállal semmit, kivéve ha takarás.
Az a helyzet, hogy a munkaadók sajnos diszkriminálnak, szóval ennyire fiatalon még ne vágd magad el a lehetőségektől. Ha már vagy 25-30 éves, és a saját lábadon állsz, van valami elképzelésed arról, hogy miből fogsz megélni és hogy megállod-e a helyedet abban a foglalkozásban, akkor majd eldöntheted hogy kell-e neked tetoválás a kezedre.
Ráadásul az ujjakról tudni kell, hogy sanszos, hogy nem marad meg benne a tinta. A tenyered bőrébe nagyon bele kell vésni ahhoz hogy megmaradjon, és többször is át kell majd rajta menni. Azt a hangjegyet szerintem máshova tedd.
A 6. válaszoló vagyok, és bocsi 7., de muszáj reagálnom :D
Én nem a mintáról akarom a kérdezőt lebeszélni (tudom, hogy az felesleges lenne, meg nem is feltétlenül bánja majd meg), hanem arról, hogy olyan helyre varrasson, főleg ennyi idősen, amit sehogy nem tud eltakarni. És ne haragudj, de 16 évesen még fogalmad sincs, hogy később megbánod-e majd, illetve hogy amikor munkát keresel majd, akkor nem fognak-e diszkriminálni emiatt. Sőt, én már 20 éves vagyok, de még én sem vagyok tisztában ezzel (ezért nem is jutna eszembe ennyire látható helyre csináltatni).
Az a szalon ami kiskorúra tetovál valszeg elég ocsadék lesz. Ha egy hely tesz magasról a jogszabályokra, akkor ott nem tom milyen higéniát meg odafigyelést vársz.
Egy részről nem tudom milyen keretből lesz ez megvalósítva, de egy tisztességes tetováló tisztességes árat is fog kérni. Ha túl olcsó a tetoválás annak oka van, és ez nem egy olyan dolog amiből jó a teszkógazdaságos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!