Feljelenthetem? Tattoo
Figyelt kérdés
Üdv.
Egy nyeremény játékon vettem részt, ahol a megosztok között a tetováló elkészít egy mintát. (Ingyen)
Én lettem az egyik nyertes azonban, hetekkel később sem volt, hajlandó vissza írni a tetováló.
(Feketén tetovál.)
2017. máj. 16. 17:24
1/4 anonim válasza:
Jaaaa az jó lett volna ha felvarrja feketén. De ha nem varja fel akkor inkább másnak se.
Fujj de gusztustalan vagy lehet ismer azt azért gondolta meg magát inkább.
2/4 anonim válasza:
Pfff XDXD
Azért akarod feljelenteni, mert nem kaptál ingyen sufnitetkót? Nem érzed gáznak magad?
3/4 anonim válasza:
Még ha rendes szalon is, akkor is jogában áll elállni tőle. Szóval feljelenteni fel lehet, de legfeljebb kinevetnek. Ha pedig nagyon erőszakoskodsz, akkor a végén még téged érnek utol a perköltségek...
4/4 anonim válasza:
Akkor a nav-nál kell bejelentést tenni .Mondjuk elég bevállalós "próbavásárló" navosnak kell lenni ahhoz hogy felrakasson valami tetkót csak azért hogy büntethessen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!